Enescu Supermarket

Accidentarea lui Florin Tănase e gravă. Găeșteanul va fi dus la o clinică din Roma pentru operație.

Florin Tănase a primit cea mai proastă veste posibilă. Are ruptură de ligament anterior cu leziune de ligament colateral intern la genunchiul drept și va merge la Roma pentru a fi operat de medicul lui Francesco Totti.
In mod normal, pentru o astfel de accidentare se stă aproximativ 6 luni pe bară, dar Tănase va putea să își reia antrenamentele cu câteva săptămâni mai devreme. Sunt șanse ca atacantul Stelei să prindă ultima parte a pregătirii de iarnă și să revină pe teren la meciurile din play-off.

„Este o veste proastă pentru noi. Vom vedea ce va hotărî doctorul. Speram să își revină cât mai repede. E o accidentare mai gravă. Depinde cum se va termina operația, pot apărea și alte probleme pe care nu le vezi la RMN, dar normal, la o asemenea accidentare, cam asta e perioada, 6 luni. În această după-amiază ne întâlnim cu Tănase să discutăm.”, a spus Laurențiu Reghecampf la DolceSport.

Florin Tănase s-a accidentat stupid, duminică, la meciul cu CS U Craiova. Stelistul nu a fost lovit de nimeni, ci o brazdă de gazon i-a blocat piciorul în pământ în timpul unui sprint.

Cronica de Gaesti

Consiliul Județean Dâmbovița – 18 contracte de finanțare semnate în cadrul PNDL 2

Consiliul Județean Dâmbovița continuă demersurile necesare pentru implementarea cu succes a obiectivelor de investiții – …

Lasă un răspuns