Enescu Supermarket

Accidentarea lui Florin Tănase e gravă. Găeșteanul va fi dus la o clinică din Roma pentru operație.

Florin Tănase a primit cea mai proastă veste posibilă. Are ruptură de ligament anterior cu leziune de ligament colateral intern la genunchiul drept și va merge la Roma pentru a fi operat de medicul lui Francesco Totti.
In mod normal, pentru o astfel de accidentare se stă aproximativ 6 luni pe bară, dar Tănase va putea să își reia antrenamentele cu câteva săptămâni mai devreme. Sunt șanse ca atacantul Stelei să prindă ultima parte a pregătirii de iarnă și să revină pe teren la meciurile din play-off.

„Este o veste proastă pentru noi. Vom vedea ce va hotărî doctorul. Speram să își revină cât mai repede. E o accidentare mai gravă. Depinde cum se va termina operația, pot apărea și alte probleme pe care nu le vezi la RMN, dar normal, la o asemenea accidentare, cam asta e perioada, 6 luni. În această după-amiază ne întâlnim cu Tănase să discutăm.”, a spus Laurențiu Reghecampf la DolceSport.

Florin Tănase s-a accidentat stupid, duminică, la meciul cu CS U Craiova. Stelistul nu a fost lovit de nimeni, ci o brazdă de gazon i-a blocat piciorul în pământ în timpul unui sprint.

Cronica de Gaesti

Imagini cu un pat murdar din Spitalul Găeşti au devenit virale pe net! MANAGERUL CRISTINA SELTEA NU BAGĂ MIZERIA SUB PREŞ ŞI TRECE LA SANCŢIUNI!

Sancţiuni prin Consiliul Etic la Spitalul Găeşti, după ce imagini dintr-un salon al Secţiei Medicală …

Lasă un răspuns

ass