Accidentarea lui Florin Tănase e gravă. Găeșteanul va fi dus la o clinică din Roma pentru operație.

Florin Tănase a primit cea mai proastă veste posibilă. Are ruptură de ligament anterior cu leziune de ligament colateral intern la genunchiul drept și va merge la Roma pentru a fi operat de medicul lui Francesco Totti.
In mod normal, pentru o astfel de accidentare se stă aproximativ 6 luni pe bară, dar Tănase va putea să își reia antrenamentele cu câteva săptămâni mai devreme. Sunt șanse ca atacantul Stelei să prindă ultima parte a pregătirii de iarnă și să revină pe teren la meciurile din play-off.

“Este o veste proastă pentru noi. Vom vedea ce va hotărî doctorul. Speram să își revină cât mai repede. E o accidentare mai gravă. Depinde cum se va termina operația, pot apărea și alte probleme pe care nu le vezi la RMN, dar normal, la o asemenea accidentare, cam asta e perioada, 6 luni. În această după-amiază ne întâlnim cu Tănase să discutăm.”, a spus Laurențiu Reghecampf la DolceSport.

Florin Tănase s-a accidentat stupid, duminică, la meciul cu CS U Craiova. Stelistul nu a fost lovit de nimeni, ci o brazdă de gazon i-a blocat piciorul în pământ în timpul unui sprint.

Articol adaugat de Coman Andrei Alin

Reporter, Editor Web andreialincoman@gmail.com Din 2014 in echipa redactionala!

Cronica de Gaesti

IULIAN MARINESCU, DE NEOPRIT

După ce, mai bine de 2 ani a dominat categoria de – 60 kg la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *