Contactează-ne pe

Educație și cultură

Comedie şi improvizaţii la Casa de Cultură! „VISUL LUI FUNDULEA”, PIESA DE TEATRU CARE A FĂCUT FURORI ÎN TOATĂ ŢARA, VINE ŞI LA GĂEŞTI! A doua gală de excelenţă oferită publicului găeştean de către autorităţile locale!

Publicat în data de

- 1.362 vizualizări

visul lui fundulea1

Vineri, 25 martie, gaeștenii sunt invitați la teatru. De la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură din Găești va evolua Teatrul ”Tony Bulandra” din Târgoviște, cu spectacolul de comedie și improvizații ”Visul lui Fundulea”, adaptare pe textul meșteșugarilor din ”Visul unei nopți de vară” al lui William Shakespeare.
Accesul în sală  se va face pe bază de invitație, care poate fi procurată gratuit de la Casa de Cultură din Găești până vineri, la ora 12.00, în limita locurilor disponibile.

Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” din Găești, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local, a inaugurat, în luna martie, pachetul evenimentelor de excelență, care se adresează publicului iubitor de spectacole de calitate din oraș. Pe pacursul întregului an, vor fi organizate acțiuni culturale de înaltă ținută.

Cititorii „Cronicii de Găeşti” pot obţine invitaţii de la sediul Casei de Cultură.

teatru

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Educație și cultură

PERFORMANŢĂ LA „ROMÂNII AU TALENT” PENTRU ANSAMBLUL FOLCLORIC „CODRULEŢUL”: 4 de DA din partea juraţilor!

Articol scris de

Aseară Ansamblul folcloric ,,Codrulețul” al Clubului copiilor Găeşti, pregătit de profesorul Marian Grigore, a reuşit o altă performanţă importantă. Cu o reprezentație impecabilă, talentaţii copii au smuls de la jurații emisiunii ,, Românii au talent” cei patru de „DA”.

Micii dansatori au demonstrat încă o dată că sunt unii dintre cei mai buni dansatori de folclor la nivel naţional, iar pregătirea de care beneficiază la Clubul Copiilor este una de foarte bună calitate.

„Găeştenii, edilii urbei pot fi mândri că oraşul Găeşti este reprezentat atât de frumos de către aceşti copii minunați, ei reprezentând un model pentru noi toți de păstrare, transmitere şi perpetuare a folclorului muntenesc, autentic. Nu ascund faptul că nu este o surpriză pentru mulți această evoluție, întrucât acest ansamblu are în palmares multe trofee/premii de la festivaluri/ concursuri internaționale, naționale, regionale, iar în 2017 ceata de căluşari a acestuia a câştigat trofeul festivalului ,, Căluşul românesc” Slatina intrat in Cartea Recordurilor”, a precizat Mara Muşat, directorul Clubului Copiilor Găeşti.

Citește articolul

Educație și cultură

VESTE EXTRAORDINARĂ: Examenele Cambridge se pot susține la Colegiul Național „Vladimir Streinu”!

Articol scris de

In urma promovării parteneriatului cu European Examination Centre, CNVS a devenit centru de organizare a examenelor lingvistice CAMBRIDGE.

Asadar, din data de 01.03.2020, la CNVS se pot sustine examenele CAMBRIDGE pentru toate nivelurile. Structura examenelor CAMBRIDGE permite participarea oricarui elev care a împlinit varsta de 7 ani dar si a adolescenților/adulților care nu mai sunt angrenați intr-o forma de invatamant.

Absolvirea examenelor CAMBRIDGE ofera cele mai prestigioase certificate pentru cei ce studiază limba engleza, termenul de valabilitate al acestora fiind nelimitat.

Pentru elevii de liceu, probele de competenta din cadrul bacalaureatului pot fi echivalate cu rezultatele obtinute la examenele CAMBRIDGE in conformitate cu Ordinul nr. 5794 din 29.10.2009 emis de Ministerul Educației Nationale.

Pentru detalii suplimentare, persoanele de contact sunt: prof. lb. engl. – Ramona Anca, director – prof. Pătruță Nicolae și director adjunct – prof. Ioniță Iuliana Nicoleta.

Citește articolul