Comedie şi improvizaţii la Casa de Cultură! „VISUL LUI FUNDULEA”, PIESA DE TEATRU CARE A FĂCUT FURORI ÎN TOATĂ ŢARA, VINE ŞI LA GĂEŞTI! A doua gală de excelenţă oferită publicului găeştean de către autorităţile locale!

visul lui fundulea1

Vineri, 25 martie, gaeștenii sunt invitați la teatru. De la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură din Găești va evolua Teatrul ”Tony Bulandra” din Târgoviște, cu spectacolul de comedie și improvizații ”Visul lui Fundulea”, adaptare pe textul meșteșugarilor din ”Visul unei nopți de vară” al lui William Shakespeare.
Accesul în sală  se va face pe bază de invitație, care poate fi procurată gratuit de la Casa de Cultură din Găești până vineri, la ora 12.00, în limita locurilor disponibile.

Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” din Găești, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local, a inaugurat, în luna martie, pachetul evenimentelor de excelență, care se adresează publicului iubitor de spectacole de calitate din oraș. Pe pacursul întregului an, vor fi organizate acțiuni culturale de înaltă ținută.

Cititorii „Cronicii de Găeşti” pot obţine invitaţii de la sediul Casei de Cultură.

teatru

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

PROMOŢIE LA ADI STUDIO: Probă de lucru gratis, cu cel mai performant echipament! „DOAR UN PROFESIONIST VĂ OFERĂ CEEA CE VĂ DORIŢI”

Cele mai bune servicii oferite de experți, diferite de cele ale amatorilor, reies atât din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *