NOI SCHIMBĂRI LA CONDUCEREA POLIŢIEI GĂEŞTI! Uite cine este adjunctul comisarului şef Alexandru Iorga! AFLĂ NOUTĂŢILE DESPRE GEORGE ŢICU, LIVIU ISPAS ŞI ADRIAN DINU!

480x0Cristian IONESCU

Poliţia Găeşti are un nou adjunct, după ce Marius Valentin Lazăr a fost promovat şef al Poliţiei Titu. Inspectorul principal Cristian Rafael Ionescu va face o echipă tânără şi – sperăm – puternică împreună cu comisarul şef Alexandru Iorga. În ultimii 10 ani, Cristian Ionescu a fost ofiţer de cercetare penală, iar ulterior a lucrat la Formaţiunea Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Găeşti.

Ionescu cunoaşte foarte bine zona, este respectat şi recunoscut pentru seriozitatea sa.

Se ştie că Poliţia Găeşti a devenit, în ultimii ani, o adevărată pepinieră pentru şefii de poliţie. Fără excepţie, adjuncţii lui Iorga au ocupat funcţii extrem de importante în structurile IPJ.

Tot la capitolul schimbări, menţionăm şi „rotirea” comisarului şef  George Ţicu, fost şef al Poliţiei Rutiere Găeşti, de la conducerea Secţiei de Poliţie Petreşti pe o funcţie uşor inferioară, cea de şef al Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte. De asemenea, inspectorul principal Liviu Ispas a fost împuternicit şef al Secţiei de Poliţie Mătăsaru, iar comisarul Dinu Adrian de la Mătăsaru a ajuns la comanda Secţia Petreşti.

Pe 25 martie, va fi Ziua Poliţiei şi atunci, cu siguranţă, vom relata şi despre alte surprize.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

ACCIDENT ÎN GĂEŞTI! I s-a făcut rău la volan!

Unui bărbat de 71 de ani, din Mătăsaru, i s-a făcut rău pe când îşi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *