SCRISOARE DESCHISĂ DE LA PREŞEDINTELE PSD GĂEŞTI CĂTRE PNL! Află aici ce mesaj dur transmite!

fanut costea

„Stimaţi membri ai Partidului National Liberal,

 

Am aflat cu  surprindere ca ati inceput campania electorala pentru alegerile locale din 2016, alegand sa faceti intalniri politice exact acolo unde  este interzis: institutiile de invatamant.

Participarea luni, 26 octombrie 2015, a delegatiei politice a PNL GAESTI, condusa de cei doi copresedinti, la intrunirea Consiliului Profesoral din cadrul LICEULUI „IORDACHE GOLESCU”, in care v-ati manifestat si exprimat punctul de vedere politic intr-o institutie de invatamant, incalca flagrant legea.

Membrii Consiliului de Administratie participanti la intalnire sunt reprezentanti ai Consiliului Local si nu reprezinta un partid politic, fie el si PNL. Acestia vorbesc in numele administratiei locale pe proiecte aprobate de Consiliul Local in integralitatea sa.

Oamenii cu onoare nu se ascund niciodata in spatele smecheriilor politice, oriunde s-ar desfasura ele: licee, scoli , institutii publice.

Voi aprecia prezenta domniilor voastre in scoli, daca aceasta duce la rezolvarea problemelor acestora, exemplu in acest sens fiind situatia grava in care se afla  COLEGIUL  „VLADIMIR STREINU”.

Altfel, lucrari de reparatii, vopsit garduri si ziduri  facem de 25 de ani.

Am considerat si consider pe mai departe ca relatiile dintre noi se bazeaza pe respect si IMPREUNA vom putea rezolva problemele acestui minunat si frumos oras .

Cu stimă,

Fănuţ Costea

Preşedinte PSD Găeşti”

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

IULIAN MARINESCU, DE NEOPRIT

După ce, mai bine de 2 ani a dominat categoria de – 60 kg la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *