in ,

VIDEO!Şi-a pierdut carnetul, dar salvează vieţi! UN GĂEŞTEAN A DEMONSTRAT CĂ SEMAFORUL DE LA VIIŞOARA ESTE STRICAT! Declaraţii uluitoare despre cum a fost tratat de Poliţie!

denis ionescusemafor viisoara

Găeşteanul Denis Ionescu a făcut o criză de nervi după ce a rămas fără permis nevinovat – spune el – şi după ce va fi obligat să-şi găsească dreptatea în instanţă. Marţi, 13 octombrie, tânărul se îndrepta către Târgovişte. A ajuns la podul de la Viişoara, peste râul Dâmboviţa, unde se circulă de ceva vreme cu semafor, fără să fie începută însă vreo lucrare. Denis ne-a spus că a stat la rând, că a trecut pe verde, dar că a fost, în mod surprinzător, oprit de poliţiştii de la rutieră, care şi ei stăteau la rând, dar pe sensul opus: „Un poliţist mi-a făcut semn să trag pe dreapta şi mi-a cerut documentele, sub pretextul că am trecut pe roşu. După ce mi-au suspendat permisul de conducere pe perioada de 30 de zile, nu au vrut să-mi permită semnarea procesului – verbal, cu scuza că aş fi refuzat acest drept, punându-mă în situaţia în care eu nu pot face contestaţie. Menţionez că deţin filmări în acest sens, pe care le voi pune la dispoziţia instanţei. Am sunat la 112 şi au zis că nu-i interesează, că numai în instanţă îmi pot recupera permisul. După ce le-am explicat că ceva nu e în regulă cu semaforul şi că se poate întâmpla un accident, pentru că eu trecusem pe verde, mi-au zis că nu-i interesează”, ne-a declarat Denis Ionescu.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EwKFRo9go1s[/youtube]

Pentru a face o demonstraţie concretă a bătăii de joc la care a fost supus, găeşteanul a petrecut câteva ore bune la Viişoara, filmând semaforul defazat, din cauza căruia se putea întâmpla oricând o nenorocire. „În acest timp, autospeciala Poliţiei Rutiere oprea şoferi nevinovaţi, pe care îi lăsa fără permis”, a adăugat el, intrigat şi revoltat de „modul de operare” al autorităţilor, indiferente la problema apărută, dar vrednice la aşa-zisa aplicare a legii.

Denis Ionescu nu are altă soluţie decât să meargă în instanţă, unde va demonstra – cu filmările realizate – că semaforul de la Viişoara era, pentru cel puţin 10 secunde, verde pe ambele sensuri. Până atunci însă, are drumuri de făcut şi bani de plătit la avocaţi. Şi asta, nu din vina lui, ci din ignoranţa şi incompetenţa celor puşi să aplice legea cu bună credinţă, şi nu cu infatuare şi autosuficienţă. Din fericire, experienţa lui va preîntâmpina accidente grave la Viişoara, pentru că de astăzi, doi muncitori de la Drumuri Naţionale fluidizează traficul în zonă.

Suntem foarte curioşi care va fi reacţia publică a Poliţiei Dâmboviţa faţă de acest caz şi ce măsuri vor fi dispuse împotriva agenţilor care nu au vrut nici să vadă ce se întâmplă şi nici să asculte vreo explicaţie.

Comments

Lasă un răspuns

  1. o sa vina juristul lor, o fata de cal total agramat si incompetent care o sa zica cum mi-a zis mie cand am sunat la 112 : ,, nu ne putem domle face singuri dreptate! ” adica eu sun la 112 si inseamna ca mi-am facut singur dreptate.
    asa o sa-ti zica si tie sau jud. ,,ce ai cautat domle pe acolo?”
    facem pariu?