in ,

Au fost prinşi hăndrălăii care au tâlhărit un bătrân din Hulubeşti! AMĂNUNTELE ŞOCANTE ALE UNEI INFRACŢIUNI CARE I-A ÎNGROZIT PÂNĂ ŞI PE POLIŢIŞTI!

talhar2 talhar1

Se face dreptate pentru bătrânul de 77 de ani din Hulubeşti, fost învăţător! Poliţiştii găeşteni au reuşit să-i prindă pe derbedeii care l-au bătut bestial şi i-au furat banii şi telefonul din casă acum câteva nopţi. Brutele mascate au intrat peste el în gospodărie, după ce-l strigaseră la poartă, l-au imobilizat cu faţa la pământ şi l-au lovit cu putere. Au dat cu sete în bietul om până când le-a spus unde sunt banii din pensie, primiţi cu o zi în urmă. Apoi, i-au luat şi telefonul. Au profitat de faptul că trăieşte singur şi că nu are pe nimeni care să-l protejeze.

invatatorul

Unul dintre cei care l-au tâlhărit pe bătrân este chiar fiul de 28 de ani al unui consilier local al comunei Hulubeşti, familie de altfel cunoscută pentru scandalurile în care a fost implicată. Împreună cu vecinul lui, în vârstă de 24 de ani, a pus la cale infracţiunea de o cruzime care i-a şocat până şi pe poliţişti. Buni de muncă şi vânjoşi, hăndrălăii penali şi-au arătat muşchii cu un bătrân lipsit de apărare. Sperăm ca magistraţii să-i uite după gratii!

Comments

Lasă un răspuns