in ,

Doi puştani de 15 şi 16 ani sunt noua spaimă a Găeştiului! DAU SPARGERI PROFESIONISTE ŞI SCAPĂ BASMA CURATĂ! Băeţii de la STAR SISTEMS SECURITY i-au făcut knock-out în câteva secunde!

qqqqq

Fură de rup pământul, au dosare penale fără număr, dar sunt încă liberi la infracţiuni! Este vorba despre doi puştani de 15 şi 16 ani, care dau lovituri după lovituri la magazine, cluburi şi alte societăţi comerciale din Găeşti şi care reuşesc să scape de fiecare dată basma curată, din cauza vârstei fragede.

Chiar noaptea trecută, indivizii au fost prinşi în flagrant de lucrătorii firmei de pază SC STAR SISTEMS SECURITY, în timp ce încercau să facă noi pagube.

security1

Băieţii cu muşchi de la STAR SISTEMS SECURITY au primit alarmă de la Hotelul Horoscop, obiectiv pe care îl au în pază, şi au ajuns în doar câteva secunde la faţa locului, unde i-au găsit pe hoţomoani cu levierul gata pregătit să forţeze un geam. Aceştia furaseră de la un club şi de la supermarketul PROFI mai multe bunuri valoroase şi se pregăteau să păgubească şi hotelul. De data aceasta, nu le-a mai mers.

Există indicii temeinice că paznicul angajat de firma de construcţii care ridică zidurile catedralei este complice al puştanilor hoţomani şi că el este cel care le oferă chiar suport logistic. Suspiciunea este alimentată şi de faptul că respectivul paznic nu sună niciodată la poliţie, deşi destul de multe spargeri se produc în apropierea sa.

Se pare că noua modă printre hoţomanii celebri este să bage la înaintare copii, care răspund mai greu pentru faptele lor penale. Deşi Poliţia îi ştie, nu poate face mare lucru, decât să le întocmească dosare penale.

 

Comments

Lasă un răspuns