TOTUL A FOST FILMAT! S-a „servit” cu bicicleta unui consilier local chiar din incinta Casei de Cultură! CE EXPLICAŢIE HALUCINANTĂ LE-A PUTUT DA POLIŢIŞTILOR!

Consilierul local PNL Eugen Stan a trecut prin emoţii mari, după ce i-a fost furată bicicleta chiar din incinta Casei de Cultură. Politicianul venise la repetiţii, la cor, şi nu s-a gândit nicio secundă că cineva s-ar putea „ataşa” atât de repede de bunul său.

hot1hot3

Camerele de luat vederi din incinta instituţiei au surprins, din fericire, toată scena furtului. Un bărbat între două vârste, bine îmbrăcat şi îngrijit, a intrat pe holul Casei de Cultură, unde a reperat bicicleta. După ce a făcut câteva drumuri, asigurându-se că nu-l vede nimeni, a luat-o pur şi simplu şi a plecat cu ea.

hot4

Hoţul a fost foarte repede identificat de poliţişti, care au mers la el acasă să-l întrebe de sănătate.  Bărbatul le-a povestit oamenilor legii, cu seninătate, că a luat bicicleta ca să se plimbe niţel şi că urma să o restituie proprietarului. Atunci când a fost întrebat ce a făcut cu borseta ataşată de cadru, individul a avut o explicaţie spumoasă: „Chestia aia care m-a incomodat între craci? Am dat-o jos şi e în casă!”. Fireşte, şi aceasta a fost recuperată.

Cronica de Gaesti

PSD-ALDE mai pun un bir nenorocit pe capul nostru! TREBUIE SĂ PLĂTIM APA DE PLOAIE! Facem împrumut în bancă să achităm facturi la Compania de Apă?

Este lege! Consumatorii au obligaţia să plătească inclusiv apa de ploaie care se scurge în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *