DE CE A VRUT SĂ MOARĂ POLIȚISTUL GĂEȘTEAN CARE S-A ÎMPUȘCAT CU ARMA DIN DOTARE? Necazurile se adunaseră și a cedat! AFLĂ CARE SUNT ȘANSELE SĂ-ȘI REVINĂ!

Polițistul Cosmin Cârstian, care seara trecută și-a tras un glonț în cap cu arma din dotare, are șanse infime de a se recupera. În urma investigațiilor medicale, s-a constatat că și-ar fi spulberat, pur și simplu, creierul, provocându-și avarii imposibil de reparat. Am aflat, pe surse, că spitalele din București ar fi refuzat chiar să-l primească, pe motiv că nu au locuri și că, oricum, șansele lui de supraviețuire se apropie de zero. Până la urmă, s-a găsit un loc la Universitar, în urma eforturilor extraordinare făcute de conducerea Spitalului Găești.

Cosmin este din Hulubești și a fost nevoit, încă de mic, să se lupte cu viața. Provine dintr-o familie destrămată, a învățat întotdeauna foarte bine și s-a luptat pentru o viață mai bună. Cu toate acestea, în ultima perioadă, necazurile se adunaseră. Mama lui era bolnavă de cancer, iar el suporta costurile tratamentului ei costisitor. De asemenea, se pare că nici relația de dragoste pe care o avea nu mergea bine. Iubita lui a postat astăzi, pe Facebook, împreună cu poza lor, următorul mesaj: ”Te rog, luptă pentru viața ta… nu ceda… nu lăsa atâtea suflete îndurerate… luptă bibiluț… Doamne ajută!”.

Cert este că tânărul polițist a dorit să-și încheie, în mod brutal și definitiv, socotelile cu viața.

Aseară, la scurt timp după ce intrase în patrulare împreună cu un coleg de la Poliția Locală, Cosmin Cârstian a spus că are puțină treabă în apartamentul său din Găești. După câteva minute, s-a auzit un zgomot de armă. Polițistul își spulberase creierii.

Cronica de Gaesti

ISTERIE ÎN JUDEȚ! Prinși cu carne în portbagaj, s-au ales cu dosare penale!

Bâlbâiala autorităților continuă, după confirmarea pestei porcine africane în Lucieni și instalarea isteriei printre oameni. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *