Enescu Supermarket

România, țara fără drumuri, fără Transporturi și cu multiple posibilități… de a ne pierde viața – Anchetele Comisarului Antonescu, astăzi, de la 23.00, la TVR 1

România este țara cu cele mai multe vorbe în vânt. Avem acum și Master Plan – e-adevărat că nu mai avem ministru al Transporturilor, dar se vor găsi mulți să vorbească despre mii de kilometri de drumuri și eforturi pentru transporturi… Însănu avem transport în comun!Și avem oameni care merg pe jos mulți kilometri în fiecare zi, ca să-și câștige pâinea.

anchetele-comisarului-antonescu

Unii dintre ei mai sunt și omorâți. O tânără gravidă a fost omorâtă în cel mai groaznic mod, de unul dintre criminalii care-și pot face de cap pe drumurile nepietruite ale patriei… Vedem în această seară, de la 23.00, pe TVR 1 (cu o jumătate de oră mai devreme decât se difuza până acum), în emisiunea de la TVR 1, Anchetele Comisarului Antonescu. E bine să știm ce se întâmplă cu adevărat în România, pentru că nu e unul dintre filmele horror, e doar un documentar, cu un subiect cât se poate de real și de actual, din nefericire.

Cronica de Gaesti

CE FACEŢI PE 3 MARTIE? Restaurantul La Popicu din Ioneşti vă organizează o seară de vis! MÂNCARE RAFINATĂ, BĂUTURĂ LA DISCREŢIE ŞI MUZICĂ BUNĂ CU DOAR 79 DE LEI!

Restaurantul La Popicu, situat lângă Podul Ioneşti, vine cu o ofertă de nerefuzat la început …

Lasă un răspuns

ass