Trebuie să citeşti asta! MAI SUNT CÂTEVA ZILE PÂNĂ CÂND ÎŢI POŢI SCHIMBA VIAŢA! Ofertă de muncă de nerefuzat, cu ore suplimentare plătite, decontarea transportului şi bonusuri!

646x404

LEONI WIRING SYSTEMS PITESTI

ANGAJEAZA

 

MUNCITORI NECALIFICATI

la asamblarea, montarea pieselor

 

Cerinte:

Studii: minim 8 clase;

Disponibilitate la program pe 3 schimburi (8h/zi);

Dexteritate

Capacitate de a lucre stand in picioare

 

Oferim:

– salariu brut 1100 RON pentru primele 3 luni;

– inceapand cu luna a 4-a bonus de performanta de 370 RON/luna

– tichete de masa pentru toate zilele lucratoare;

– orele suplimentare platite 200% + bonus de 30 RON;

– asigurarea / decontarea a 50% din contravaloarea transportului;

– formare profesionala la locul de munca.

 

Compania numarul 1 in Europa in productia de cablaje, LEONI este in crestere accelerata in Romania, deschizandu-si in 2011 o a 2-a fabrica in judetul Arges.

Interviurile se organizeaza la „Casa de Cultura” Gaesti  VINERI, in data de 12.06.2015, intre orele 10.00 – 12.00.

Cei care nu pot ajunge in data programata pentru interviuri, pot trimite CV-ul la si la Departamanetul Resurse Umane din cadrul uzinei LEONI din Bascov, str. Serelor, nr. 19 si/sau la fax: 0248/208411; 0374/179811 Relatii suplimentare la tel:  0248/208403 / 0374179812.

 

Cine este LEONI România?

 

Cu peste 11.700 de angajaţi la cele trei fabrici : Arad (a câştigat locul 1 pentru costuri și motivație în anul 2010 și locul 3 pentru costuri și motivație în anul 2013), Bistrița (care a devenit „Fabrica Anului” în 2010) și Pitești (care a devenit „Fabrica Anului” în 2009 și în 2013) – toate acestea ne conduc la gândul că România este o țară importantă în lumea LEONI.

Divizia noastră de cablaje este reprezentativă în România și furnizează o gamă largă de produse pentru diverşi clienți. Este puţin spus că LEONI caută candidați talentați pentru diferite domenii profesionale. Mai mult decât atât, este datoria noastră să luam în considerare tinerii, cum ar fi elevii, studenții și absolvenții, pentru locurile de muncă de la fabricile noastre și să îi introducem în compania noastră, prin diferite evenimente și programe.

 

Tehnologii și produse inovatoare pentru lumea de mâine a sistemelor de cablare și tehnologie de cablu

LEONI semnifică competență de primă clasă în tot ceea ce ține de fire, cabluri, sisteme de cablare și produse conexe. Soluțiile noastre inovatoare sunt utilizate la nivel global în industria de automobile, precum și în sectoarele industriale cheie, cum ar fi telecomunicațiile, IT, sănătate și energie. Axate pe livrarea de beneficii de înalt nivel către clienți, acestea oferă cele mai bune conexiuni posibile pentru aproape toate domeniile vieții moderne.

Parteneri în industrie

Ca furnizor global de fire, fibre optice, cabluri și cablaje am ținut pasul cu evoluțiile din ultimele decenii când lumea noastră a devenit mai densă în rețea. Acest lucru ne-a făcut să fim un partener căutat și un furnizor de încredere pentru nenumărate companii industriale internaționale. Noi folosim ideile și evoluțiile noastre pentru a vă face inovațiile mai sigure și mai eficiente, reducând în același timp impactul lor asupra mediului.

Un lider global

Fondată în 1917, LEONI este acum lider global în furnizarea de sisteme de cablare și tehnologie de cablu. Aproxmativ 70.000 de angajați, cu înaltă calificare, lucrează împreună în 31 de țări pentru a menține și extinde poziția noastră de lider global pe piață. Pentru a face acest lucru, ne concentrăm pe următoarele piețe principale aflate în dezvoltare: autovehicule și vehicule comerciale, industria și sectorul de sănătate, comunicații și infrastructură, aparate de uz casnic și electrice, cabluri și fire. Prin întregul proces de îmbunătătire continuă, LEONI îsi sprijină clienții în mod proactiv, atât la nivel global, cât si la nivel național. Tot ceea ce întreprindem pornește de la întelegerea cerințelor clienților nostri, iar soluțiile propuse sunt întotdeauna customizate, îndeplinind în mod precis solicitările clienților.

Produse și servicii orientate spre viitor

LEONI oferă un portofoliu unic de produse, tehnologii și servicii pentru aproape toate domeniile de sisteme de cablare si tehnologie de cablu. Lucrând în mod constant la extinderea portofoliului de produse, LEONI face un pas înainte, propunând soluții noi, ecologice. Am fost unul dintre primii producători de cabluri din lume în dezvoltarea unui concept de sustenabilitate holistic pentru „tehnologia verde„. Acest concept subliniază angajamentul nostru clar de a acționa în mod responsabil de-a lungul lanțului de produs si de valoare adăugată.

 

 

 

 

 

 

Cronica de Gaesti

Bătaie într-un local de fiţe din Găeşti. TREI BĂRBAŢI REŢINUŢI DE POLIŢIE!

Ieri, 18 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au reținut pentru 24 de ore …

One comment

  1. eu nu am nevoie de calificare am lucrat la aws alcoa fujicura SEBN Bondeze 5 ani jumate si ca muncitor pe banda si ca setarist 😉 dar nu mai dispun de 3 schimburi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *