UN NOU PREMIU ÎN PALMARESUL PROFESOAREI GĂEȘTENCE CĂTĂLINA GEORGESCU! A câștigat concursul național Shakespeare School Essay Competition!

diploma catalina catalina g

Shakespeare School Essay Competition este un concurs național cu tradiție în România, ajuns la cea de-a șaptea ediție, Georgescu Cătălina fiind desemnată profesorul câștigător din acest an. Competiția este organizată de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie – entitate non profit care sustine copiii si tinerii talentati din Romania, motivandu-i sa atinga performante deosebite si sa isi valorifice la maxim potentialul creativ. Din cele peste 3000 de eseuri primite, juriul Shakespeare School a ales 15 semifinalisti pentru fiecare categorie de varsta – 11-14 ani si 15-20 de ani, unul dintre elevii profesoarei Georgescu Cătălina fiind desemnat finalist și câștigând premiul juriului.  Tema concursului din acest an s-a axat pe idei creative despre cum pastram Planeta Verde, intitulată „How can we keep Planet Earth ‘green’ for the future generations?” Profesoara Georgescu Cătălina a câștigat o tabară internațională de limba elgleză la Universitatea College of London, in Marea Britanie.

 

 

Cronica de Gaesti

Parchezi maşina pe trotuar în Găeşti? EŞTI BUN DE PLATĂ! Poliţiştii locali pun în aplicare o hotărâre de consiliu din 2009!

Şoferii care îşi parchează maşinile pe trotuar vor fi arşi la buzunare. Poliţia Locală Găeşti …

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *