Enescu Supermarket

UN NOU PREMIU ÎN PALMARESUL PROFESOAREI GĂEȘTENCE CĂTĂLINA GEORGESCU! A câștigat concursul național Shakespeare School Essay Competition!

diploma catalina catalina g

Shakespeare School Essay Competition este un concurs național cu tradiție în România, ajuns la cea de-a șaptea ediție, Georgescu Cătălina fiind desemnată profesorul câștigător din acest an. Competiția este organizată de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie – entitate non profit care sustine copiii si tinerii talentati din Romania, motivandu-i sa atinga performante deosebite si sa isi valorifice la maxim potentialul creativ. Din cele peste 3000 de eseuri primite, juriul Shakespeare School a ales 15 semifinalisti pentru fiecare categorie de varsta – 11-14 ani si 15-20 de ani, unul dintre elevii profesoarei Georgescu Cătălina fiind desemnat finalist și câștigând premiul juriului.  Tema concursului din acest an s-a axat pe idei creative despre cum pastram Planeta Verde, intitulată „How can we keep Planet Earth ‘green’ for the future generations?” Profesoara Georgescu Cătălina a câștigat o tabară internațională de limba elgleză la Universitatea College of London, in Marea Britanie.

 

 

Cronica de Gaesti

CE FACEŢI PE 3 MARTIE? Restaurantul La Popicu din Ioneşti vă organizează o seară de vis! MÂNCARE RAFINATĂ, BĂUTURĂ LA DISCREŢIE ŞI MUZICĂ BUNĂ CU DOAR 79 DE LEI!

Restaurantul La Popicu, situat lângă Podul Ioneşti, vine cu o ofertă de nerefuzat la început …

Lasă un răspuns

ass