SCENARII HALUCINANTE LA CROITORIA DE LA LICEUL AGRICOL! Ce a încercat să facă o angajată, ”purtătoare de cuvânt” a patronilor! COLEGELE NU-I VOR IERTA ASTA NICIODATĂ!

stefania ruxandra mesaj croitoreasa

Intoxicare de tip securist la croitoria de la Liceul Agricol, unde o mândră, pe numele ei Toma Ruxandra Ștefania, erijată în purtătoare de cuvânt a patronilor, a încercat să convingă pe toată lumea că ar avea o relație directă cu subsemnata și că, în acest fel, vor fi deconspirate sursele care au stat la baza articolelor incendiare despre ce se întâmplă cu angajatele, umilite în ultimul hal de conducere.

Totul a început cu un mesaj agramat postat pe contul meu de Facebook, prin care duduia încearcă să mă convingă că am fost dezinformată și că, în realitate, viața salariaților de la croitorie este una extraordinară. Au urmat și apeluri (având în vedere faptul că numărul meu de telefon este public), ”purtătoarea de cuvânt” ținând obsesiv partea patronilor și a conducerii, împotriva propriilor colege.

Ne-a spus  că la locul ei de muncă curge numai lapte şi miere, că patronii plătesc până la ultimul bănuţ orele suplimentare, concediile medicale sunt băgate la plată imediat, stăpânii urându-le “însănătoşire grabnică”, că oricine, oricând, poate să se învoiască dacă are vreo problemă. A ţinut, de asemenea, să sublinieze că de vină pentru orele suplimentare care se fac sunt croitoresele care sunt leneşe şi stau toată ziua pe facebook. “Avem maşini performante, dar ele nu-şi fac targetul. Patronul le-a creat condiţii, a cumpărat şi hârtie pentru colacul de la wc, dar ele au furat-o şi pe aia. 40 suntem din Găeşti, restul sunt de la ţară. Ce să facă mai întâi femeia de serviciu? Zilele trecute au spart un borcan de ciorbă în sala de mese şi nesimţite cum sunt nu au strâns.(…) “

Apoi,  duduia cu periuța s-a dus la croitorie și a început să le amenințe pe angajatele de acolo că voi veni personal, cu înregistrări, ca să le arăt cu degetul pe cele care au îndrăznit să vorbească, sub protecția anonimatului, despre condițiile inumane în care muncesc.

Am primit foarte multe apeluri atât de la salariate, cât și de la rude ale acestora, oamenii fiind panicați și îngrijorați de perspectiva de a nu mai avea nicio variantă de a-și spune păsurile.

Am contactat-o pe această Toma Ruxandra Ștefania și i-am spus, la telefon, tot ceea ce trebuia să audă, rezervându-mi dreptul de a o acționa în judecată pentru că și-a permis, cu nesimțire, să vorbească în numele meu și – mai grav – să spună minciuni pe bandă rulantă despre mine. Am ferma convingere că diversiunea aceasta, creată împotriva propriilor colegi, nu este o inițiativă personală a ei, ci – probabil – chiar a conducerii, care nu este exclus să fi preferat acest mod jenant de comunicare cu presa.

Acest incident de tip securistic îmi oferă prilejul să reafirm faptul că, în calitate de jurnalist, nu-mi voi dezvălui NICIODATĂ sursele, acesta fiind crezul profesional care mi-a asigurat încrederea în rândul oamenilor care au cu adevărat nevoie de ajutor.

Cronica de Gaesti

ATENŢIE GĂEŞTENI! 2.000 de lei amendă pentru parcarea pe locurile persoanelor cu handicap

Poliţia Locală Găeşti anunţă că amenda pentru parcarea pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi a …

2 comments

  1. Bianca Manolescu

    Am o verisoara care munceste acolo. Tot ce s-a scris in Cronica este adevarat. Pacat ca aceasta duduie incearca sa ajunga la „inima” sefilor calcand peste drepturile colegelor. Sa-i fie rusine!!!

  2. Hartia igienica este problema cea mai grava :))Mai devreme sau mai tarziu ea va fi pe post de hartie igienica pentru patronii croitoriei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *