RUȘINE MARE! Medic veterinar găeștean, prins de polițiști în timp ce vroia să fure iarba de pe islazul orașului! A COSIT 7,7 HECTARE PENTRU TURMA SA DE OI!

1 4

Medicul veterinar găeștean S.M.I. s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de furt, după ce a fost prins în flagrant de poliție, în timp ce cosea iarba de pe islazul orașului. Oamenii legii au acționat în urma unui apel primit pe numărul de urgență 112 și nu mică le-a fost mirarea atunci când l-au văzut pe doctor încercând să-și însușească iarba de pe 7,7 hectare de teren, pe care o cosise. El a încercat să o dea la pace cu polițiștii, spunându-le că are contract cu primăria. După ce s-a verificat, s-a constatat însă că nici vorbă de așa ceva. Mai mult, se pare că medicul veterinar, care deține și o turmă de oi, s-ar fi servit de foarte mulți ani cu iarba de pe islazul orașului, fără să fi fost întrebat niciodată de sănătate. Cum ulciorul nu merge de prea multe ori la apă, iată că acum va trebui să răspundă în fața legii pentru fapta sa.

3 2

Islazul găeștean măsoară 42 de hectare și, anul acesta, a fost tratat cu peste 300 de saci de azot. Autoritățile locale au vrut, așadar, să le ofere șansa proprietarilor de animale de a le trimite la pășunat în condiții mai bune decât până în prezent. Iarba are peste 30 – 40 de centimetri, iar cea cosită va fi balotată și valorificată. Se estimează că vor fi făcuți peste 1500 de baloți de pe cele 7,7 hectare.

Ultima oră: Medicul veterinar incriminat  a declarat, pentru  Cronica de Găeşti,  că cel care a sunat pe 112 a cosit şi el jumătate din cele 7,7 ha. Totodată, ne- a confirmat că practica însuşirii furajului de pe islazul Găeştiului  de către anumite persoane este foarte veche.  Rămâne ca Poliţia să facă lumină în acest  caz.

Cronica de Gaesti

PSD-ALDE mai pun un bir nenorocit pe capul nostru! TREBUIE SĂ PLĂTIM APA DE PLOAIE! Facem împrumut în bancă să achităm facturi la Compania de Apă?

Este lege! Consumatorii au obligaţia să plătească inclusiv apa de ploaie care se scurge în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *