Și-a început cariera în corul bisericii, dar visează să ajungă departe! VYO DE LA LICEUL ”GOGA IONESCU” DIN TITU VREA SĂ RIDICE SĂLI ÎN PICIOARE: ”La început, îmi era foarte rușine…”

vyo tudorache

”Vreau să cânt și să fiu aplaudat de o sală întreagă. Sper să fiu recunoscut atunci când merg pe stradă. Indiferent de greutăți, eu nu am să mă las din a lupta pentru visul meu”, ne-a scris un adolescent din Produlești, Viorel Nicușor Tudorache, elev în clasa a X-a la  Liceul Tehnologic ”Goga Ionescu” din Titu. Tânărul muncește enorm pentru pasiunea sa și spune că îi datorează parcursul artistic bunicului său, trecut acum în lumea umbrelor. ”Bunicul meu cânta muzică populară. Practic, el m-a îndrumat să cânt. Am fost descoperit în clasa a VII-a, de doamna profesoară de muzică. Eram foarte timid la început, îmi era foarte rușine să cânt, cântam doar în corul bisericii, acolo unde merg și acum. Apoi, am început să merg la canto, concursuri și evenimente. Vreau să ajung să-mi îndeplinesc visul, să cânt alături de artiști naționali și internaționali.”

Vyo, așa cum îi spun prietenii, a câștigat premiul întâi la Festivalul Primăverii și este îndrumat de Mirabela Nica, profesoară de canto la Școala Populară de Arte.

Înregistrările video postate pe contul său de socializare au câteva mii de vizualizări, Vyo reușind să impresioneze mai ales cu sensibilitatea cu care interpretează piesele. Totodată, liceanul are mare grijă la aspectul său fizic, o altă condiție să fie remarcat și propulsat în lumea vedetelor, acolo unde își dorește să ajungă.

 

Cronica de Gaesti

ALARMĂ: Cocktail ucigaș, noul drog preferat al adolescenților găeșteni! SE GĂSEȘTE LA LIBER ÎN FARMACII!

Tussin și whisky! Acesta este, se pare, noul ”drog” care le prăjește creierii adolescenților din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *