Enescu Supermarket

Găeștiul capătă culoare! UITE CE INGENIOS ARATĂ CENTRUL! Îți plac noile ”artificii” urbane?

1DSC05251 DSC05249 DSC05250

Găeștiul capătă o nouă față, odată cu venirea verii. După ce s-a lucrat intens în diferite zone ale orașului, unde s-au plantat flori, au fost amenajate spații verzi  și locuri de joacă, iată că a venit și rândul zonei centrale. Pentru a se acoperi inestetica țeavă de gaze care înconjura parcul central, au fost montate astăzi băncuțe și jardiniere cu flori îmbrăcate în lemn. Bordura care delimitează parcul de trotuar, și pe care a fost montat mobilierul urban într-un mod foarte ingenios, a fost vopsită în culori vii. Totodată, se lucrează intens pentru amenajarea părții stângi a parcului, unde autoritățile locale susțin că vom avea parte de surprize.

3 2

Vara, centrul orașului este plin de găeșteni, care preferă să-și petreacă serile în aer liber. De aceea, noile amenajări vor fi, cu siguranță, binevenite, mai ales că băncuțele proaspăt montate invită la socializare, într-o atmosferă colorată.

Cronica de Gaesti

Benzinăria Vil Diesel Crângurile, oferte de nerefuzat! ALIMENTAŢI MAŞINA ŞI RĂSFĂŢAŢI-VĂ ÎN MARKET!

Pe DN7, la Crângurile, la doar câţiva kilometri de Găeşti, s-a deschis o nouă benzinărie, …

2 comments

  1. Da! Si va mai spun ceva: Au inflorit teii!

  2. Acum tot ce ramane este sa fim civilizati si sa nu distrugem.Prea mari sperante nu am,dar poate am depasit mentalitatea hoardelor tatare.

Lasă un răspuns

ass