Găeștiul capătă culoare! UITE CE INGENIOS ARATĂ CENTRUL! Îți plac noile ”artificii” urbane?

1DSC05251 DSC05249 DSC05250

Găeștiul capătă o nouă față, odată cu venirea verii. După ce s-a lucrat intens în diferite zone ale orașului, unde s-au plantat flori, au fost amenajate spații verzi  și locuri de joacă, iată că a venit și rândul zonei centrale. Pentru a se acoperi inestetica țeavă de gaze care înconjura parcul central, au fost montate astăzi băncuțe și jardiniere cu flori îmbrăcate în lemn. Bordura care delimitează parcul de trotuar, și pe care a fost montat mobilierul urban într-un mod foarte ingenios, a fost vopsită în culori vii. Totodată, se lucrează intens pentru amenajarea părții stângi a parcului, unde autoritățile locale susțin că vom avea parte de surprize.

3 2

Vara, centrul orașului este plin de găeșteni, care preferă să-și petreacă serile în aer liber. De aceea, noile amenajări vor fi, cu siguranță, binevenite, mai ales că băncuțele proaspăt montate invită la socializare, într-o atmosferă colorată.

Cronica de Gaesti

PSD-ALDE mai pun un bir nenorocit pe capul nostru! TREBUIE SĂ PLĂTIM APA DE PLOAIE! Facem împrumut în bancă să achităm facturi la Compania de Apă?

Este lege! Consumatorii au obligaţia să plătească inclusiv apa de ploaie care se scurge în …

2 comments

  1. Da! Si va mai spun ceva: Au inflorit teii!

  2. Acum tot ce ramane este sa fim civilizati si sa nu distrugem.Prea mari sperante nu am,dar poate am depasit mentalitatea hoardelor tatare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *