„Blat” între ITM şi şefii croitoriei de la Liceul Agricol? ANGAJAŢII, PUŞI SĂ SEMNEZE LISTE CĂ RĂMÂN DE BUNĂVOIE PESTE PROGRAM! Află cum se mai pregătesc ciprioţii pentru aşa-zisul control al autorităţilor dâmboviţene!

croitorie-p1

Dezvăluirile cutremurătoare ale angajaţilor despre condiţiile grele de muncă de la croitoria care încă funcţionează ilegal în incinta Liceului Agricol au creat valuri. Sesizaţi de mass media, inspectorii ITM au promis controale, nu înainte de a-l anunţa – se pare – pe patronul cipriot, aşa cum rezultă din comportamentul precipitat al stăpânilor, de a pune în grabă unele lucruri la punct, fără ca inspectorii să ajungă acolo.

MINISTERUL RASPUNDE

Presupusul „blat” dintre autorităţi şi proprietarii croitoriei a aruncat în aer încrederea pe care angajaţii încă o mai aveau în Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmboviţa. „Nepotul patronului a venit pentru a face liste cu semnăturile angajaţilor, că rămân să lucreze suplimentar de bunăvoie. Apoi, femeia de serviciu a făcut curăţenie în aşa-zisa sală de mese, că vine ITM-ul în control. S-a dispus cumpărarea grâuşorului pentru şobolanii care mişună peste tot. Vineri, s-au semnat alte liste pentru ziua de sâmbătă, 30 mai, însă au hotărât să se lucreze pe 1 iunie, ziua liberă de Rusalii”, ne-au povestit salariatele.

itm

Sperăm ca patronii ciprioţi să-i plătească pe oameni, atâta vreme cât fac tabele pentru zilele libere. Totodată, cerem conducerii ITM să explice public de ce simte nevoia să-i informeze, cu pălăria în mână, pe cei care ar trebui controlaţi şi amendaţi pentru batjocura împotriva salariaţilor şi a legii. Conform declaraţiilor oamenilor cu care am stat de vorbă, sunt sute de ore suplimentare lucrare şi neplătite până în prezent.

P.S. Am mai fost informaţi că o maimuţă urlătoare cu veleităţi de şefuţă (de la croitoria care funcţionează ilegal în  clădirile şcolii) s-a recunoscut ca analfabetă în descrierea făcută de sursele noastre, ameninţând în stânga şi în dreapta cu judecata. Posibil… judecata supremă!

 

Cronica de Gaesti

SMURD, de urgenţă la Aninoasa! S-A ÎMPUŞCAT CU ARMA DE VÂNĂTOARE!

Momente de panică la Aninoasa, în judeţul Dâmboviţa! Un bărbat în vârstă de 55 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *