PERFORMANŢE DE TOP, LA NUMAI 6 ANI! Găeşteanca Maria Emilia Zaharia are un cuvânt de spus în gimnastica spaniolă!

gimnasta gaesteanca

Are 6 ani, este găeşteancă şi este o stea în devenire a gimnasticii spaniole! Maria Emilia Zaharia demonstrează că româncele au cea mai tare genă de gimnaste, oriunde s-ar afla. Micuţa sportivă s-a remarcat, la categoria ei de vârstă, prin performanţe care o vor propulsa, cu siguranţă, la cel mai înalt nivel.

gimnastica1 gimnastica2

„Puiul de găeştean”, care activează la Clubul Deportivo Zaragozano, din Zaragoza,  a avut, de doi ani încoace, un parcurs competiţional presărat cu rezultate foarte bune: două medalii Premim la faza pe colegii Cartuja 2014), faza premergătoare competiţiilor regionale, urmate de cele naţionale, locul patru, faza pe Aragon, Barbastro 2014, medalie de bronz, faza pe Aragon (a doua etapa ), Terruel 2014, medalie de bronz ultima etapa a fazei pe Aragon, Zaragoza 2015, unde a luat şi cupa la general cu echipa. Anul acesta, trece din categoria Prebenjamin la Benjamin, putând participa la competitiile naţionale.

medalii1

La campionatul naţional din 2014, care s-a ţinut în Zaragoza, Maria Emilia Zaharia a făcut parte din grupul de copii care au înmânat medaliile şi premiile, îmbrăcată în costum naţional românesc.

Fetiţa este nepoata colegului nostru de breaslă, Cătălin Marcu, la rândul lui părintele unei micuţe superbe.

 

Cronica de Gaesti

IPJ DÂMBOVIŢA:AVARIE DE NATURĂ TEHNICĂ LA SISTEMUL INFORMATIC AL CAZIERULUI JUDICIAR ROMÂN

„Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS a suferit o avarie de natură tehnică, …

One comment

  1. Ii ures succes si felicit parintii si bunicii pentru alegerea portului traditional romanesc ca vesmant al micutei, fie si pentru un scurt moment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *