Emil Coaţă, ţapul ispăşitor al Companiei de Apă în scandalul apei cu detergent de la Găeşti!

emil-coataprobe-apa1

A fost sancţionat cu reducerea salariului cu 10% pe 3 luni şi arătat cu degetul! Emil Coaţă, şeful Secţiei Găeşti a Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa plăteşte de unul singur pentru accidentul de acum câteva luni, când la robinetele găeştenilor de pe două străzi a curs apă cu spume! Şefii lui, cei cu multe bube în cap şi cu mii de ore suplimentare plătite de consumatori, l-au scos vinovat pe găeşteanul Coaţă pentru că nu ar fi anunţat Direcţia de Sănătate Publică despre incidentul cu detergentul, deşi aceasta nu intra în atribuţiile sale. Ca să se spele pe mâini, iată că turma de directori responsabili încalcă propriile proceduri şi regulamente şi îl scot ”la bătaie” pe şeful secţiei din oraşul nostru.

Coaţă declara, imediat după producerea nefericitului incident, că el şi-a anunţat imediat superiorii, aceştia având obligaţia – mai departe – să sesizeze DSP. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, Compania de Apă a fost amendată.

După aşa-zisa anchetă internă, care nu a respectat nicio procedură, iată că şeful Secţiei Găeşti este singurul care suferă consecinţele unui incident pe care l-a gestionat în conformitate cu atribuţiile sale.

 

Cronica de Gaesti

ISTERIE ÎN JUDEȚ! Prinși cu carne în portbagaj, s-au ales cu dosare penale!

Bâlbâiala autorităților continuă, după confirmarea pestei porcine africane în Lucieni și instalarea isteriei printre oameni. …

One comment

 1. CONDOVICI MARIUS

  pai si cand isi ia salariul de si-l ia? cand si-a gasit culcus cald in functia asta nu stia ca o sa fie tap?

  in alte conditii poate mi-ar fi fost mila de ,,saracul coata” dar in cele actuale ….cum si-a permis sa arunce asupra mea o vina care nu-mi apartinea( si el stia asta -poate o sa explice procurorilor cum /cand si cu autorizarea cui au fost facute spalarile bazinelor la arges in acelas timp cu incidentul cu detergentul?a? nu stie nimic? o sa mai vedem!

  cum si-a permis sa-si puna angajatii sa intre pe proprietatea mea si a vecinului meu sa fure apometrul proprietatea a sc jughide srl? in ce conditii? atunci tot sefii lui l-au pus?
  vezi:

  http://adevarul.ro/locale/targoviste/dsp-dambovita-populatia-gaesti-nu-mai-voie-consume-apa-robinet-1_5501b2f4448e03c0fd7e040e/index.html

  cum si-a permis sa intre in incinta sc jughide srl si sa fure din recipientii in care pregateam solutie pentru omologare ( retete secrete, proprietate intelectuala, etc) . de unde stiu eu ce a facut cu ea?el zice ca angajatul meu l-ar fi lasat…. angajatul meu ia zis sa nu ia dar el a abuzat de functia pe care o avea si de faptul ca i-as fi dat eu voie( nici in vis!) , de faptul ca au fost mai multe persoane in acel grup si l-au zapacit.oricum angajatul meu nu are nici o putere legala de decizie! tot sefii lui l-au pus?

  deci cui ii plingem de mila?

  intereseaza pe cineva ca furandu-mi contorul de apa eu de 2 luni nu pot sa lucrez ? ca am trimis un om in fara plata?
  interseaza pe cineva ca eu am facut o investitie mare acolo si afacerea a fost pe punctul sa fie distrusa?
  intereseaza pe cineva ca am pierdut comenzi de cca 80000ron? cat e tva-ul? impozitul? a?
  intereseaza pe cineva de stresul pe care mi l-au proivocat?

  in incercarea de a acoperii urmele nemerniciei lor ( a companiei zic) excesul de zel al unor derbedei a provocat multa paguba si materiala si morala.

  deci pe cine cainam? pe un individ pus politic- ca de altfel toti sefii lui- in acea functie si care va maninca banii pe o apa mizerabila( daca nu era iacobuta -D-zeu sa-l odihneasca – pe unde te aflai dl. coata?), pe un individ care face abuz in functie, pe un individ care nu contribuie cu nimic bun la prosperitatea orasului si a semenilor, pe unul care daca nu poate -nu e in stare sa faca bine face rau?

  dar parca imi este mila de el, un pic. pacat ca el nu-si da seama…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *