TOTUL A ÎNCEPUT PE FACEBOOK! S-au luat la omor pe stradă, pentru o femeie! IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE DE LA SCANDALUL DE POMINĂ!

 

 

Bătaie cu pumni și picioare, chiar în centrul Găeștiului! S-a întâmplat astăzi, în miezul zilei, iar mărul discordiei este o femeie! Tânăra, mamă a unui copil în vârstă de 6 ani, locuiește în Răscăeți, împreună cu concubinul său, însă îi fug ochii pe Facebook. Acolo ar fi întâlnit un june din Gura Foii, mare amator de manele, căruia i-ar fi căzut, se pare, cu tronc.

Concubinul susține că iubita lui ar fi nevinovată în această poveste și că, de ceva vreme, nu mai scapă de amorez, care mai e și violent, pe deasupra.

 

Pe de altă parte, se pare că femeia i-ar fi dat ceva apă la moară individului din Gura Foii, iar scandalul dintre ei, cu amenințări, se derulează de mai mult timp, tot pe rețeaua de socializare – cum altfel?

Astăzi, cuplul din Răscăeți a avut drum la oraș, la un control medical. Aici, cei doi soți au dat nas în nas cu R.I. din Gura Foii care nici mai mult, nici mai puțin, s-a năpustit asupra concubinului, ignorând țipetele tinerei.

A urmat un schimb dur de pumni și picioare, cei doi au vrut chiar să se arunce de pe balustrada podului de la Liber și probabil că s-ar fi întâmplat o nenorocire dacă nu ar fi apărut o mașină a Poliției de la Secția Valea Mare, care trecea întâmplător pe acolo și care i-a despărțit pe masculii înfirbântați. De menționat că niciun trecător nu a îndrăznit să intervină între bărbații care și-au împărțit cu generozitate lovituri în mijlocul străzii.

 

Concubinul a depus plângere la Poliție împotriva individului din Gura Foii, urmând ca oamenii legii să facă lumină în acest caz.

Foto  Codrescu Anca

Cronica de Gaesti

SCANDAL ÎN PSD DÂMBOVIŢA! Alexandru Oprea: „Ţuţuianu a transformat Biroul Permanent Judeţean în sufrageria dumnealui!”

S-a “încins tărâţa” în PSD Dâmboviţa după ce Adrian Ţuţuianu  i-a cerut demisia lui Liviu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *