Enescu Supermarket

BĂTAIE PE CAMERA INTIMĂ LA PENITENCIARUL GĂEŞTI! Nu o să-ţi vină să crezi ce metodă de… iubit au găsit deţinuţii!

2

Nuntă mare la puşcăria din oraşul nostru! Deţinutul Anghel, din  satul Voia, s-a însurat, a 6-a oară, cu aceeaşi nevastă, după ce a lăsat-o în fiecare an, până acum, cu divorţ în toată regula! Ceremonia de împreunare a fost oficiată chiar de primarul interimar, Grigore Gheorghe, cu un martor civil din partea miresei şi martori gardieni din partea mirelui.

1

„Mi-au încălcat drepturile! Trebuia să mă lase 5 zile, să mă cunun în libertate!”, s-ar fi plâns Anghel martorilor, pe care i-a servit apoi cu bomboane şi suc. Din 2009, de când stă la pârnaie, ba o lasă, ba o ia şi face nuntă cu ea!

3

Cine a zis că Bahmuţeanca şi Prigoană au inventat divorţurile cu repetiţie nu au trecut pe la Mititica, unde e tradiţie să divorţezi la scurt timp după ce te-ai luat. Motivul? La fiecare nouă însurătoare, deţinutul beneficiază de 48 de ore la camera intimă, cu nevasta, cu apă caldă, mâncărică şi tot confortul, pe banii puşcăriei. De asemenea, în primul an, proaspeţii însurăţei au câte 24 de ore pe lună la dispoziţie, tot la camera intimă. Prin urmare, infractorii se însoară şi se despart legal ori de câte ori le dictează… interesul!

Cronica de Gaesti

Ies peneliştii în stradă! UITE CE MAI FAC LIBERALII DÂMBOVIŢENI, PE LÂNGĂ PARTICIPAREA LA BALUL BOBOCILOR DIN RĂCARI!

Devenit din partid mic partid minuscul, PNL Dâmboviţa încearcă să iasă în evidenţă cu un …

One comment

  1. Nu putem decat sa le uram: Casa de piatra si La multi ani!

Lasă un răspuns