Dosar penal și anchetă în școală după tentativa de furt a elevului de la Liceul ”Iordache Golescu” Găești! AFLĂ CARE A FOST ATITUDINEA INSPECTORATULUI ȘCOLAR FAȚĂ DE DIRECTORUL ADJUNCT!

liceu

Cazul elevului hoț de la Liceul ”Iordache Golescu” din Găești a pus pe jar autoritățile județene. Așa cum anunțam ieri, Inspectoratul Școlar a demarat o anchetă, care s-ar putea lăsa cu urmări grele atât pentru adolescent, cât și pentru conducerea școlii. Astfel, elevul riscă să primească nota minimă la purtare, eliminarea timp de 5 zile de la cursuri și muncă în folosul comunității, iar profesorul de serviciu va putea fi sancționat, dacă va fi găsit vinovat. Directorul adjunct al unității de învățământ , cel care le spunea colegilor noștri din presa județeană că nu este dator să-și urmărească elevii, a intrat în vizorul superiorilor: ”Nu suntem de acord cu reacția dlui director adjunct. Nu este benefică pentru școală. Ancheta este în derulare, au dat note explicative și vom vedea ce măsuri vom lua”, a declarat – pentru MDI TV –  inspectorul școlar general adjunct, Ovidiu Băsceanu.

Ovidiu-Basceanu

Nici Inspectoratul Județean de Poliție nu a rămas indiferent, deschizând un dosar penal pe numele elevului care a vrut să-și însușească o vestă din blugi dintr-un supermarket. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă între 3 luni și 3 ani de închisoare sau amendă penală.

 

 

Cronica de Gaesti

SCANDAL ÎN PSD DÂMBOVIŢA! Alexandru Oprea: „Ţuţuianu a transformat Biroul Permanent Judeţean în sufrageria dumnealui!”

S-a “încins tărâţa” în PSD Dâmboviţa după ce Adrian Ţuţuianu  i-a cerut demisia lui Liviu …

One comment

  1. Nici nu mai vreau sa aud si sa citesc mereu asemenea stiri. De fiecare data ati fost combativi si ati informat opinia publica in speranta ca se vor indrepta lucrurile si astfel de fapte antisociale nu se vor mai intampla, ca se vor indrepta lucrurile, dar in aceasta unitate de invatamant in loc sa se intample lucruri frumoase se persista, ba chiar se amplifica lucrurile rele. Parca ar fi o unitate de invatat tot ce e mai rau.
    Mai ieri citeam de elevii care-si injurau profesoara in timp ce aceasta se strabuia sa nu-i ia in seama, alta fata goleste cardul ( fura) unei colege, asta acum fura din magazin, iar inspectoratul scolar sta pe ganduri, nestiind cum sa procedeze cu cei aflati in functia de directori ai institutiei.
    E simplu! Afara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *