REACȚIE NĂUCITOARE A DIRECTORULUI ADJUNCT AL LICEULUI ”IORDACHE GOLESCU”, DUPĂ CAZURILE DE FURT:”Eu nu sunt dator, la 1000 de elevi, să-i urmăresc!” VIDEO!

Faptele ”de vitejie” ale elevilor Liceului ”Iordache Golescu” din Găești nu par a-i impresiona prea mult pe directori, care nu se văd nici vinovați și nici responsabili de soarta acestor copii, pe care ar trebui să-i pregătească temeinic pentru viață.

Cazurile elevilor furăcioși și violenți de la instituția de învățământ găeșteană au depășit demult granițele orașului, ”strălucind” pe sticla posturilor de televiziune județene și naționale.  Cu toate acestea, nimic nu se schimbă de la nivelul conducerii liceului, copiii comportându-se după cum îi taie capul.

Reprezentanții supermarketului aflat chiar în apropierea instituției de învățământ, și în care ieri a fost prins un elev furând o geacă de blugi, deși ar fi trebuit să fie la ore, au declarat că numai în ultimele câteva săptămâni au surprins trei elevi de la ”Iordache Golescu” furând diverse obiecte.

 

Colegii noștri de la MDI TV au încercat să obțină un punct de vedere despre acest subiect și de la conducerea unității școlare. Au intrat în curtea liceului ca la ei acasă, fără să fie întrebați de nimeni ce caută și i-au văzut pe elevi, în timpul orelor de curs, prin curtea școlii și pe la magazin.

Directorul adjunct al Liceului ”Iordache Golescu”, Sorin Matei,  a avut o replică năucitoare despre ceea ce se întâmplă în ograda sa: ”Eu nu sunt dator, la 1000 de elevi, să-i urmăresc!”.

 

Păi, acești directori nu sunt datori nici să-și urmărească elevii, nici să-i învețe prea multă carte. Sunt ”datori” doar să-și ia salariile și să aștepte să treacă timpul!

Inspectoratul Școlar a deschis o anchetă. Așteptăm cu interes rezultatele.

Cronica de Gaesti

SCANDAL ÎN PSD DÂMBOVIŢA! Alexandru Oprea: „Ţuţuianu a transformat Biroul Permanent Judeţean în sufrageria dumnealui!”

S-a “încins tărâţa” în PSD Dâmboviţa după ce Adrian Ţuţuianu  i-a cerut demisia lui Liviu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *