Enescu Supermarket

VĂZUT, PLĂCUT, FURAT! Alt elev de la Liceul ”Iordache Golescu” dă cu jula!

 

Scandalurile se țin lanț de elevii Liceului ”Iordache Golescu” din Găești! De această dată, protagonist este un individ în vârstă de 16 ani, din clasa a IX-a, care a furat dintr-un cunoscut supermarket din oraș o vestă de blugi. Puștanul s-a învârtit prin magazin, prefăcându-se interesat de produse, după care s-a îmbrăcat cu vesta și nu a mai dat-o jos, sperând să scape nepedepsit. Un angajat al supermarketului l-a observat însă la timp, iar imaginile surprinse de camerele de luat vederi au confirmat fapta. A fost chemată Poliția, iar pe numele elevului a fost întocmit un dosar penal pentru furt. Cu nonșalanță, acesta a spus că până când va împlini 18 ani va scăpa cu cazierul curat. Nu este pentru prima dată când elevii Liceului ”Iordache Golescu”  sunt acuzați de furt. Acum câteva luni, un adolescent și-a însușit, din același supermarket, mai multe produse de îngrijire corporală, fiind de asemenea prins de angajați. Totodată, Cronica de Găești a relatat cazul elevei care i-a furat banii de pe card unei colege.

Pe lângă bătăile și înjurăturile, care sunt la ordinea zilei între colegi, iată că la Liceul ”Iordache Golescu” sunt și destul de mulți adolescenți cu veleități de infractori. Instituția de învățământ este un sat fără câini, cu copii care nu mai pot fi controlați și cu rezultate școlare din ce în ce mai slabe. Probabil că noua conducere a Inspectoratului Școlar Dâmbovița va pune ceva mai multe întrebări despre ceea ce se întâmplă, cu adevărat, acolo.

Cronica de Gaesti

Găeşteancă moartă într-un accident din Germania! DE FUNERALII SE OCUPĂ CHIAR CEL CARE A FĂCUT UN SCANDAL MONSTRU ÎN APARTAMENTUL MAMEI EI DIN BLOCUL 45!

O găeşteancă în vârstă de 27 de ani a murit, zilele trecute, într-un tragic accident …

Lasă un răspuns