CA ÎN BALADA MEŞTERULUI MANOLE! De ce se scoate fundaţia sălii de sport de la Liceul Agricol? AFLĂ AICI ADEVĂRUL!

1 2 3 4

Au pus-o şi-au scos-o! Este vorba despre fundaţia sălii şcolare de sport, care se construieşte în incinta Liceului Agricol, din fonduri guvernamentale, prin Compania Naţională de Investiţii. Pe surse am aflat că PLUS CONFORT Bucureşti, firma care a câştigat licitaţia pentru lucrare, ar fi turnat fundaţia pe alt loc decât cel prevăzut în proiect. Şi, ca în balada Meşterului Manole, s-au apucat de dărâmat tot ceea ce au lucrat.

Mai trebuie menţionat faptul că doar 6 muncitori îşi fac veacul pe acolo. S-or fi gândit că cele 36 de luni, care înseamnă termenul de finalizare al investiţiei, sunt mai mult decât suficiente. Valoarea estimată a sălii şcolare de sport, cu o capacitate de 150 de locuri, este de 2.562.092,97 lei.

Autorităţile locale au depus, tot la Compania Naţională de Investiţii, un proiect pentru un bazin de înot, despre care nu avem, deocamdată, nicio veste. În următorii 3 ani, din fonduri proprii, vor fi construite 3 terenuri de tenis şi unul de minifotbal, precum şi un părculeţ, pe partea străzii T. Vladimirescu, care vor întregi Complexul sportiv, aprobat de Consiliul Local.

Pe site-ul Companiei Naţionale de Investiţii nu există niciun fel de informaţie despre proiectele de investiţii ale oraşului, continuând tradiţia lipsei de transparenţă promovate de social democraţi.

CNI1

Cronica de Gaesti

Ministerul Transporturilor, sfidare la adresa găeştenilor! UITE CE RĂSPUNS NESIMŢIT ÎN LEGĂTURĂ CU ALVEOLELE DE PE DN7! Citeşti şi te cruceşti!

Răspuns abracadabrant al Ministerului Transporturilor la întrebarea adresată de senatorul dâmboviţean, Iancu Caracota, cu privire …

One comment

  1. Marian Tanase

    toata stima si tot respectul PRIMARIEI orasului GAESTI pentru proiectele in derulare in construirea salilor de sport,MENS SANA IN CORPORE SANO!
    stima si respect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *