Contactează-ne pe

Evenimente

Prefectul Marinescu, „zânul” PSD-ului şi-al… PPDD-ului! DOCUMENTELE CARE DEMONSTREAZĂ CĂ ABUZEAZĂ DE FUNCŢIE CÂT MAI POATE!

Publicat în data de

- 2.085 vizualizări

11180049_865404380198987_2135689838_n(1)pag2ioan-marinescu

„Prefectul Ioan Marinescu este subalternul lui Adrian Ţuţuianu şi serveşte doar interesele politice ale PSD!” Acestea sunt acuzaţiile grave pe care co-preşedintele PNL Dâmboviţa, Iulian Vladu, le-a făcut în ultima conferinţă de presă. Totul a pornit după ce Prefectura s-a adresat instanţei în vederea validării mandatului consilierei PPDD Găeşti, Gabriela Clapa, încălcându-şi – spune Vladu –  atribuţiile! Mai mult, există o adresă a partidului lui Dan Diaconescu de la Dâmboviţa din care rezultă, negru pe alb, că respectiva doamnă a fost exclusă, ea nemaiavând, astfel, posibilitatea să primească mandatul pentru care face lobby agresiv şi nelegal acest Marinescu.

adresa PPDD Clapa gabriela clapa

„Prefectul județului l-a sunat pe primarul orașului Găești, să introducă pe ordinea de zi un proiect prin care să fie validat ca și consilier Clapa Gabriela. Nu e datoria prefectului să facă acest lucru și să mai şi spună pe cine dorește să ajungă consilier. În același timp, PPDD remite către Primăria orașului Găești o adresă prin care menționează că doamna Clapa Gabriela și-a pierdut calitatea de membru al PPDD. Vă dați seama ce presiuni face această instituție asupra unei administrații locale?”, a subliniat Vladu.

Vladu_Iulian

Acesta a dat, în acelaşi timp, exemple din localităţi conduse de primari PSD, unde legea este grav încălcată, dar unde Prefectura tace chitic: „La Mătăsaru, pe 20 februarie, domnul primar vine în Consiliul Local și propune suspendarea din funcție a viceprimarului Dinu Nicolae (…) Nu i s-a mai dat voie să intre în primărie, nu și-a primit indemnizația de consilier local sau cea de viceprimar. Prefectura nu s-a sesizat asupra acestei decizii. (…) Dl consilier Nedelcu Florin a fost validat în octombrie 2014. De atunci şi până în aprilie, a participat la şedinţe, şi-a primit indemnizaţia, dar a devenit vocal şi dl primar a iniţiat un nou proiect de hotărâre pentru validarea dlui consilier şi l-a invalidat, după ce timp de 6 luni a votat proiectele consiliului local (…) „Prefectura nu se sesizează. Oare se lasă călcată în picioare de primarul de la Mătăsaru, de primarul de la Gura Șuții? Mi-am pus întrebări și ce credeți că descopăr? Că firma care asigură consultanță juridică este firma domnului primar de Târgoviște, fosta firmă a domnului Țuțuianu. Acum, acea firmă face jocurile? Indică Prefecturii ceea ce trebuie să facă, ce e bun, ce e rău, și nu ia puțini bani (…) Cer public ca Prefectura să-și facă datoria, să uite domnul prefect că a fost subalternul domnului Țuțuianu. Să se gândească pentru ce a fost numit prefect. Este pentru prima oară când Prefectura lucrează sub comandă politică și lucrează pe față!”, a concluzionat Vladu.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Am aflat cum s-au pregătit şcolile găeştene pentru a-şi primi marţi elevii! SITUAŢIE INEDITĂ LA COLEGIUL NAŢIONAL „VLADIMIR STREINU”!

Articol scris de

Unităţile de învăţământ găeştene sunt pregătite să primească de marţi, 2 iunie, elevii din ciclurile terminale, pentru stagiile de pregătire. Toţii directorii au creat circuite, au achiziţionat biocide, termoscanere, au făcut dezinfecţii şi au împărţit copiii pe clase, astfel încât să fie respectată distanţarea socială. De asemenea, măştile chirurgicale primite de la Inspectoratul Şcolar Judeţean au fost deja repartizate.

La Şcoala „Şerban Cioculescu”, 71 din cei 86 de elevi de clasa a VIII-a vor reveni, începând de marţi, la cursurile de pregătire pentru Evaluarea Naţională din 15 – 17 iunie. Directoarea instituţiei de învăţământ, Carmen Vişoiu, a declarat – pentru Cronica de Găeşti – că au fost luate toate măsurile necesare, astfel încât copiii să aibă cele mai sigure condiţii de studiu. Totodată, aici s-au primit 1750 de măşti chirurgicale. „Am creat circuite care să permită distanţarea socială încă de la poartă. Am achiziţionat biocide, termoscanere şi absolut tot ceea ce a fost nevoie. Profesorii de Limba română și Matematică, precum și profesorii de serviciu vor asigura permanența acestor ore de pregătire suplimentară, iar pentru elevii care nu vor putea fi prezenți, vor fi transmise online lecțiile de pregătire. Pe întreaga durată a desfășurării sesiunilor de pregătire suplimentară, elevii vor fi asistați medical de către cadre medicale avizate de DSP Dâmbovița, doamnele asistente și domnul doctor al cabinetului medical școlar, realizându-se zilnic triajul epidemiologic cu termoscanere și asigurându-se materiale dezinfectante și măști de protecție.
Mulţumesc inspectorului şcolar general Ion Sorin şi în mod special primarului Grigore Gheorghe pentru sprijinul acordat”. Şcoala „Şerban Cioculescu” este singura din oraş care a achiziţionat tablete pentru elevii fără posibilităţi materiale.

 

Şi la Şcoala „Radu cel Mare”, directorul Ştefan Şchiopu, împreună cu echipa sa, a organizat totul pentru siguranţa copiilor şi a cadrelor didactice. De luni, sunt aşteptaţi la sesiunile de pregătire 45 din cei 63 de elevi de clasa a VIII-a. Ei vor fi împărţiţi în grupe de câte 6 – 7 copii per clasă. Această unitate şcolară a primit 1.400 de măşti chirurgicale din partea Inspectoratului Şcolar.

Liceul „Iordache Golescu” se redeschide, de marţi, pentru 70 dintre cei 156 de elevi din anul terminal. Maxim 10 viitori absolvenţi vor lucra într-o clasă, pentru bacalaureat, astfel încât să fie respectate cu stricteţe normele de siguranţă şi de distanţare socială. „Primăria ne-a ajutat foarte mult. Ne-a asigurat fondurile necesare pentru dezinfectant, săpunuri, materiale de curăţenie şi termoscanere. De asemenea, de la Inspectoratul Şcolar au sosit 2.850 de măşti. Suntem pregătiţi, am creat circuite, copiii şi profesorii vor fi în siguranţă”, a declarat – pentru Cronica de Găeşti – directoarea Ioana Dincă.

La Colegiul Naţional „Vladimir Streinu”, doar un singur elev de clasa a XII-a va veni pentru a susţine orele de pregătire pentru bac. Ceilalţi 187 de colegi ai săi vor continua pregătirea online. Aceeaşi situaţie este şi în cazul absolvenţilor clasei a VIII-a, care s-au hotărât să rămână acasă şi să înveţe la distanţă.

Directoarea adjunctă a CNVS, Iulia Ioniţă, ne-a declarat că a primit de la Inspectoratul Şcolar 3.750 de măşti chirurgicale şi că s-au făcut toate pregătirile pentru susţinerea examenelor finale în condiţii de maximă siguranţă.

 

Citește articolul

Evenimente

GĂEȘTI: Accident spectaculos pe strada 1 Decembrie!

Articol scris de

Un șofer de 19 de ani, din Găești, este ranit grav si si-a facut masina praf, dupa ce nu a adaptat viteza la conditiile de trafic. Tanarul a parasit partea carosabila,  a intrat intr-un gard si s-a oprit in zidul unei case. Evenimentul rutier a avut loc pe strada 1 Decembrie din Găești. Polițiștii fac cercetari la fața locului.

Citește articolul