Enescu Supermarket

Prefectul Marinescu, „zânul” PSD-ului şi-al… PPDD-ului! DOCUMENTELE CARE DEMONSTREAZĂ CĂ ABUZEAZĂ DE FUNCŢIE CÂT MAI POATE!

11180049_865404380198987_2135689838_n(1)pag2ioan-marinescu

„Prefectul Ioan Marinescu este subalternul lui Adrian Ţuţuianu şi serveşte doar interesele politice ale PSD!” Acestea sunt acuzaţiile grave pe care co-preşedintele PNL Dâmboviţa, Iulian Vladu, le-a făcut în ultima conferinţă de presă. Totul a pornit după ce Prefectura s-a adresat instanţei în vederea validării mandatului consilierei PPDD Găeşti, Gabriela Clapa, încălcându-şi – spune Vladu –  atribuţiile! Mai mult, există o adresă a partidului lui Dan Diaconescu de la Dâmboviţa din care rezultă, negru pe alb, că respectiva doamnă a fost exclusă, ea nemaiavând, astfel, posibilitatea să primească mandatul pentru care face lobby agresiv şi nelegal acest Marinescu.

adresa PPDD Clapa gabriela clapa

„Prefectul județului l-a sunat pe primarul orașului Găești, să introducă pe ordinea de zi un proiect prin care să fie validat ca și consilier Clapa Gabriela. Nu e datoria prefectului să facă acest lucru și să mai şi spună pe cine dorește să ajungă consilier. În același timp, PPDD remite către Primăria orașului Găești o adresă prin care menționează că doamna Clapa Gabriela și-a pierdut calitatea de membru al PPDD. Vă dați seama ce presiuni face această instituție asupra unei administrații locale?”, a subliniat Vladu.

Vladu_Iulian

Acesta a dat, în acelaşi timp, exemple din localităţi conduse de primari PSD, unde legea este grav încălcată, dar unde Prefectura tace chitic: „La Mătăsaru, pe 20 februarie, domnul primar vine în Consiliul Local și propune suspendarea din funcție a viceprimarului Dinu Nicolae (…) Nu i s-a mai dat voie să intre în primărie, nu și-a primit indemnizația de consilier local sau cea de viceprimar. Prefectura nu s-a sesizat asupra acestei decizii. (…) Dl consilier Nedelcu Florin a fost validat în octombrie 2014. De atunci şi până în aprilie, a participat la şedinţe, şi-a primit indemnizaţia, dar a devenit vocal şi dl primar a iniţiat un nou proiect de hotărâre pentru validarea dlui consilier şi l-a invalidat, după ce timp de 6 luni a votat proiectele consiliului local (…) „Prefectura nu se sesizează. Oare se lasă călcată în picioare de primarul de la Mătăsaru, de primarul de la Gura Șuții? Mi-am pus întrebări și ce credeți că descopăr? Că firma care asigură consultanță juridică este firma domnului primar de Târgoviște, fosta firmă a domnului Țuțuianu. Acum, acea firmă face jocurile? Indică Prefecturii ceea ce trebuie să facă, ce e bun, ce e rău, și nu ia puțini bani (…) Cer public ca Prefectura să-și facă datoria, să uite domnul prefect că a fost subalternul domnului Țuțuianu. Să se gândească pentru ce a fost numit prefect. Este pentru prima oară când Prefectura lucrează sub comandă politică și lucrează pe față!”, a concluzionat Vladu.

Cronica de Gaesti

Ies peneliştii în stradă! UITE CE MAI FAC LIBERALII DÂMBOVIŢENI, PE LÂNGĂ PARTICIPAREA LA BALUL BOBOCILOR DIN RĂCARI!

Devenit din partid mic partid minuscul, PNL Dâmboviţa încearcă să iasă în evidenţă cu un …

Lasă un răspuns