Prefectul Marinescu, „zânul” PSD-ului şi-al… PPDD-ului! DOCUMENTELE CARE DEMONSTREAZĂ CĂ ABUZEAZĂ DE FUNCŢIE CÂT MAI POATE!

11180049_865404380198987_2135689838_n(1)pag2ioan-marinescu

“Prefectul Ioan Marinescu este subalternul lui Adrian Ţuţuianu şi serveşte doar interesele politice ale PSD!” Acestea sunt acuzaţiile grave pe care co-preşedintele PNL Dâmboviţa, Iulian Vladu, le-a făcut în ultima conferinţă de presă. Totul a pornit după ce Prefectura s-a adresat instanţei în vederea validării mandatului consilierei PPDD Găeşti, Gabriela Clapa, încălcându-şi – spune Vladu –  atribuţiile! Mai mult, există o adresă a partidului lui Dan Diaconescu de la Dâmboviţa din care rezultă, negru pe alb, că respectiva doamnă a fost exclusă, ea nemaiavând, astfel, posibilitatea să primească mandatul pentru care face lobby agresiv şi nelegal acest Marinescu.

adresa PPDD Clapa gabriela clapa

„Prefectul județului l-a sunat pe primarul orașului Găești, să introducă pe ordinea de zi un proiect prin care să fie validat ca și consilier Clapa Gabriela. Nu e datoria prefectului să facă acest lucru și să mai şi spună pe cine dorește să ajungă consilier. În același timp, PPDD remite către Primăria orașului Găești o adresă prin care menționează că doamna Clapa Gabriela și-a pierdut calitatea de membru al PPDD. Vă dați seama ce presiuni face această instituție asupra unei administrații locale?”, a subliniat Vladu.

Vladu_Iulian

Acesta a dat, în acelaşi timp, exemple din localităţi conduse de primari PSD, unde legea este grav încălcată, dar unde Prefectura tace chitic: „La Mătăsaru, pe 20 februarie, domnul primar vine în Consiliul Local și propune suspendarea din funcție a viceprimarului Dinu Nicolae (…) Nu i s-a mai dat voie să intre în primărie, nu și-a primit indemnizația de consilier local sau cea de viceprimar. Prefectura nu s-a sesizat asupra acestei decizii. (…) Dl consilier Nedelcu Florin a fost validat în octombrie 2014. De atunci şi până în aprilie, a participat la şedinţe, şi-a primit indemnizaţia, dar a devenit vocal şi dl primar a iniţiat un nou proiect de hotărâre pentru validarea dlui consilier şi l-a invalidat, după ce timp de 6 luni a votat proiectele consiliului local (…) “Prefectura nu se sesizează. Oare se lasă călcată în picioare de primarul de la Mătăsaru, de primarul de la Gura Șuții? Mi-am pus întrebări și ce credeți că descopăr? Că firma care asigură consultanță juridică este firma domnului primar de Târgoviște, fosta firmă a domnului Țuțuianu. Acum, acea firmă face jocurile? Indică Prefecturii ceea ce trebuie să facă, ce e bun, ce e rău, și nu ia puțini bani (…) Cer public ca Prefectura să-și facă datoria, să uite domnul prefect că a fost subalternul domnului Țuțuianu. Să se gândească pentru ce a fost numit prefect. Este pentru prima oară când Prefectura lucrează sub comandă politică și lucrează pe față!”, a concluzionat Vladu.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

IULIAN MARINESCU, DE NEOPRIT

După ce, mai bine de 2 ani a dominat categoria de – 60 kg la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *