Contactează-ne pe

Evenimente

Prefectul Marinescu, „zânul” PSD-ului şi-al… PPDD-ului! DOCUMENTELE CARE DEMONSTREAZĂ CĂ ABUZEAZĂ DE FUNCŢIE CÂT MAI POATE!

- 2.074 vizualizări

11180049_865404380198987_2135689838_n(1)pag2ioan-marinescu

“Prefectul Ioan Marinescu este subalternul lui Adrian Ţuţuianu şi serveşte doar interesele politice ale PSD!” Acestea sunt acuzaţiile grave pe care co-preşedintele PNL Dâmboviţa, Iulian Vladu, le-a făcut în ultima conferinţă de presă. Totul a pornit după ce Prefectura s-a adresat instanţei în vederea validării mandatului consilierei PPDD Găeşti, Gabriela Clapa, încălcându-şi – spune Vladu –  atribuţiile! Mai mult, există o adresă a partidului lui Dan Diaconescu de la Dâmboviţa din care rezultă, negru pe alb, că respectiva doamnă a fost exclusă, ea nemaiavând, astfel, posibilitatea să primească mandatul pentru care face lobby agresiv şi nelegal acest Marinescu.

adresa PPDD Clapa gabriela clapa

„Prefectul județului l-a sunat pe primarul orașului Găești, să introducă pe ordinea de zi un proiect prin care să fie validat ca și consilier Clapa Gabriela. Nu e datoria prefectului să facă acest lucru și să mai şi spună pe cine dorește să ajungă consilier. În același timp, PPDD remite către Primăria orașului Găești o adresă prin care menționează că doamna Clapa Gabriela și-a pierdut calitatea de membru al PPDD. Vă dați seama ce presiuni face această instituție asupra unei administrații locale?”, a subliniat Vladu.

Vladu_Iulian

Acesta a dat, în acelaşi timp, exemple din localităţi conduse de primari PSD, unde legea este grav încălcată, dar unde Prefectura tace chitic: „La Mătăsaru, pe 20 februarie, domnul primar vine în Consiliul Local și propune suspendarea din funcție a viceprimarului Dinu Nicolae (…) Nu i s-a mai dat voie să intre în primărie, nu și-a primit indemnizația de consilier local sau cea de viceprimar. Prefectura nu s-a sesizat asupra acestei decizii. (…) Dl consilier Nedelcu Florin a fost validat în octombrie 2014. De atunci şi până în aprilie, a participat la şedinţe, şi-a primit indemnizaţia, dar a devenit vocal şi dl primar a iniţiat un nou proiect de hotărâre pentru validarea dlui consilier şi l-a invalidat, după ce timp de 6 luni a votat proiectele consiliului local (…) “Prefectura nu se sesizează. Oare se lasă călcată în picioare de primarul de la Mătăsaru, de primarul de la Gura Șuții? Mi-am pus întrebări și ce credeți că descopăr? Că firma care asigură consultanță juridică este firma domnului primar de Târgoviște, fosta firmă a domnului Țuțuianu. Acum, acea firmă face jocurile? Indică Prefecturii ceea ce trebuie să facă, ce e bun, ce e rău, și nu ia puțini bani (…) Cer public ca Prefectura să-și facă datoria, să uite domnul prefect că a fost subalternul domnului Țuțuianu. Să se gândească pentru ce a fost numit prefect. Este pentru prima oară când Prefectura lucrează sub comandă politică și lucrează pe față!”, a concluzionat Vladu.

Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

PRIMARUL COMUNEI HULUBESTI, AGRESAT DE UN FUNCTIONAR PUBLIC! Imagini șocante!

Articol scris de

Scene incredibile chiar in incinta Primariei comunei Hulubesti! Primarul localității, Aurel Marinescu, sustine ca a fost amenintat, injurat si bruscat de unul dintre functionarii publici pe care ii are in subordine. Scandalul ar fi pornit dupa ce edilul i-ar fi cerut subalternului sa gaseasca o firma serioasa de cadastru. Solicitarea sefului l-ar fi scos din minti pe functionar, care ar fi reactionat violent. Imediat, ar fi început să înjure, după care l-ar fi strans puternic de brat pe primar, bruscandu-l.

Vazand ca se incing spiritele, sotia funcționarului, si ea angajată a Primăriei Hulubesti, a intervenit si s-a interpus intre cei doi barbati. “Cred ca m-ar fi lovit. El este cunoscut pentru iesirile nervoase. Vom lua masuri disciplinare si sper ca si politia sa intervina. Am depus deja plangere”, a declarat, pentru Cronica de Gaesti, Aurel Marinescu.

 

Citește articolul

Evenimente

Fetița de 8 ani accidentată din cauza traversării neregulamentare a străzii

Articol scris de

Conform primelor informaţii, un bărbat, de 35 ani, din Corbii Mari, în timp ce conducea un autovehicul in zona Mega Image, a surprins şi accidentat o minoră, de 8 ani, din Patroaia, lasata nesupravegheata, care s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii, în fugă, prin loc nepermis. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a minorei, care a fost transportată la spital pentru îngrjiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale.

 

Citește articolul

Evenimente

PANICĂ ÎN GĂEȘTI: Copil de nici 4 ani, ”uitat” de părinți în mașină! UȘILE S-AU BLOCAT, IAR MICUȚUL A RĂMAS ÎNĂUNTRU!

Articol scris de

Zilele orașului Găești au adus nu doar bucurie micuților veniți să se delecteze cu turtă dulce, ci și probleme, cauzate de neatenția adulților pe fondul unei aglomerații și a grabei de a scăpa de aglomerație. Astfel, la intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Viitorului, un baietel de nici 4 ani a fost lăsat în mașină de părinți, cheile fiind în contact, iar ușile mașinii au rămas blocate pentru minute in șir. A fost nevoie de intervenția agenților de la circulație, care au dirijat traficul blocat, tot unul din agenții sosiți la intervenție fiind cel care, cu profesionalism și mult tact, a calmat copilul ce începuse să plângă în mașina rămasă blocată.

In cele din urmă, proprietarul a fost nevoit să spargă geamul pentru a elibera copilul.

Poliția sfătuiește cetățenii să nu lase copiii nesupravegheați in mașină, temperatura crescând vertiginos iar viața micuților fiind pusă astfel în pericol.

Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design