After school inaugurat în memoria primarului Dan Iacobuţă! VEZI AICI CE SERVICII PRIMESC PĂRINŢII OCUPAŢI!

2georgiana iacobuta

Asociaţia Europe Generation 2020 a inaugurat After School-ul „NEW GENERATION KIDS”, în cadrul unui eveniment dedicat memoriei primarului Dan Eugen Iacobuţă. Sora sa, Georgiana Iacobuţă, preşedinte al asociaţiei care deţine after school-ul, şi-a propus să preia o parte din grijile părinţilor ocupaţi, asigurându-le copiilor servicii profesioniste, în cadrul unui proiect cu fonduri europene. Contra sumei de 730 de lei pe lună, în timpul anului şcolar, copiii vor fi preluaţi de la şcoală, vor servi masa de prânz, vor avea un program de activităţi recreative şi de relaxare, vor fi pregătiţi pentru şcoală de personal de specialitate, vor primi o gustare şi vor primi cursuri de limbi străine, dans, actorie sau arte. Serviciile vor fi oferite şi pe timpul vacanţelor, urmând ca echipa să calculeze costurile pentru timpul suplimentar.

Din informaţiile noastre, lecţiile vor fi pregătite cu învăţătoarele Livia Trăsnitu, Rodica Roşescu şi Oana Bauer. Totodată, after school-ul are deja patru angajaţi.

Cronica de Gaesti

IPJ DÂMBOVIŢA:AVARIE DE NATURĂ TEHNICĂ LA SISTEMUL INFORMATIC AL CAZIERULUI JUDICIAR ROMÂN

„Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS a suferit o avarie de natură tehnică, …

3 comments

  1. Un lucru bine gandit. Felicitari pentru initiativa!
    Ramane de vazut si cu ce rezultate se va desfasura acest proiect. Este bine stiut ca salariile gaestenilor nu dau pe-afara datorita abundentei si cred ca sunt multe familii care, desi au nevoie de supravegherea copiilor, nu-si vor putea inscrie copiii la astfel de proiecte.

  2. Nu mai scapam de pensionarele astea,avem cadre didactice tinere in oras cu pregatire in after school dar nu au loc,tot politicul este la putere?Ramane-ti acasa si mancati-va pensiile doamnelor ca va scot astia cu picioarele inainte din scoli.Rusinicaaaa….

  3. Nu stiu de ce dar unele nume suna a spagare vesnice dar asa este la tara !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *