Bătăuşele din staţia de autobuz, pedepsite după ce au devenit celebre pe Facebook! DEŞI ŞTIAU DE CONFLICT, PROFESORII NU AU FĂCUT NIMIC SĂ PREVINĂ! ”Colegii mei au făcut în aşa fel încât să nu se întâmple nimic în interiorul şcolii!”

elevi de  la Liceul Goga Ionescudirectoarea de la liceu

Păruiala elevelor din staţia de autobuz nu a rămas fără urmări. Conducerea Liceului Tehnologic ”Goga Ionescu” din Titu, unde învaţă amândouă, a înnebunit când le-a văzut pe cele două adolescente, din clasele a IX-a şi a X-a, bătându-se şi înjurându-se ca la uşa cortului, în timp ce erau filmate de colegi şi promiţându-şi runda a doua de scandal. Deşi se ştia foarte bine despre conflict, cadrele didactice au avut doar o grijă: să nu se întâmple în incinta şcolii. Diriginţii fetelor au făcut referate pentru suspendarea pe 5 zile, urmând ca ele să beneficieze şi de consiliere psihologică în acest răstimp. De asemenea, vor avea notele scăzute la purtare.  “Din informaţiile pe care le-am cules, cele două fete au pornit o discuţie încă din timpul orelor de curs. Colegii mei de serviciu au făcut în aşa fel încât să nu se întâmple nimic în interiorul şcolii. Ele s-au luat la ceartă pentru că una a zis ceva despre cealaltă.

Au plecat cu o cursă privată, cu care fac navetă spre casă. În staţie,  trebuia să coboare doar una dintre ele, dar au coborât amândouă, iar şoferul a aşteptat. Bineînţeles că au coborât toţi copiii din autobuz şi toată lumea a asistat la bătaie. Eu, vâzând aseara, pe Facebook, filmuleţul postat, am vorbit cu ele şi am aflat ce s-a întâmplat. Ambele sunt vinovate. Conform regulamentului şcolar, diriginţii au făcut referat de eliminare de la cursuri pentru cinci zile şi scăderea notei la purtare. Elevele nu sunt grozave la învăţătură, dar nu au mai creat probleme până acum”, a declarat mass mediei Doina Ghiţulescu, directorul Liceului Tehnologic “Goga Ionescu” din Titu.

Poliţia s-a autosesizat în acest caz, întocmind dosar pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Puştoaicele sunt în Corbii Mari şi învaţă la Titu. Ele au devenit celebre pe Facebook, după ce un coleg a postat un filmuleţ din timpul unui scandal monstru petrecut în staţia de autobuz. Ulterior, pe reţelele de socializare, fetele s-au ameninţat şi s-au înjurat în mesaje imposibil de reprodus. După izbucnirea scandalului public, filmuleţul de pe Facebook a fost şters.

Cronica de Gaesti

POVESTEA DRAMATICĂ A BIANCĂI, UN ÎNGERAȘ CARE ARE NEVOIE DE ARIPI CA SĂ ZBOARE! Împreună, putem face o minune!

Dintre toate dramele cu care ne încearcă viața, cele legate de copilași bolnavi sunt cele …

One comment

  1. Marian Tanase

    multumim ziarului CRONICA DE GAESTI ,ca aduce la cunostinta cetatenilor acestui oras tot ce se intampla in viata de zi cu zi si datorita lui autoritatile abilitate iau acte de cunostinta pentru indreptarea oricarei fapte.
    acum nimic nu mai poate fi musamalizat.
    un ziar cu 3 de DA ,de la noi cititorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *