Enescu Supermarket

BĂTAIE ÎNTRE ELEVE, ÎN STAȚIA DE AUTOBUZ: ”Îți dau foc de parașută nebună”! ”Curvo, te vinzi pe bani!” FILMUL CU SCANDALUL A DEVENIT VIRAL PE FACEBOOK!

Bataie intre eleve

”Să te pregătești pentru mâine, că urmează cea mai mare surpriză. (…) Îți dau foc de parașută nebună!” Așa sună amenințările de pe Facebook dintre câteva eleve din Titu, care astăzi s-au rupt în bătaie în stația de autobuz, spre casă. Fetele s-au păruit, s-au înjurat și s-au lovit cu palmele și picioarele în timp ce erau filmate de colegi de-ai lor, amuzați de întâmplare. Imaginile au fost postate pe rețeaua de socializare și, în doar câteva ore, au devenit virale. Nu am reușit să aflăm care este motivul de supărare, însă din comentariile postate rezultă că mâine ar urma o încăierare încă și mai violentă între adolescentele fără educație și fără bun simț. bataie4 bataie1 bataie2 bataie3bataie5autobuzul Protagonistele scandalului sunt Ana și Lara, ambele eleve la licee din Titu, care se gratulează cu epitete care nu pot fi redate. Scandalul lor agramat, de pe Facebook, îi împarte pe adolescenții de pe margine în două tabere. Cert este că puștoaicele se fac de râs cu un comportament incredibil, care arată însă mocirla în care trăiesc unii elevi care nu prea știu de ce cheltuie banii părinților pe drumuri! film1

Cronica de Gaesti

CE FACEŢI PE 3 MARTIE? Restaurantul La Popicu din Ioneşti vă organizează o seară de vis! MÂNCARE RAFINATĂ, BĂUTURĂ LA DISCREŢIE ŞI MUZICĂ BUNĂ CU DOAR 79 DE LEI!

Restaurantul La Popicu, situat lângă Podul Ioneşti, vine cu o ofertă de nerefuzat la început …

Lasă un răspuns

ass