INCREDIBIL! Pe cine vede Ţuţuianu candidatul PSD la Primăria Găeşti! AU ÎNCEPUT JOCURILE DE CULISE?

Adrian Tutuianu

Liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, face de pe acum cărţile pentru primăriile din judeţ, cu mai bine de un an înaintea alegerilor locale. Într-un acces de transparenţă, provocat probabil de atacurile la care este supus, în ultima perioadă, de prin toate părţile, Ţuţuianu a dat publicităţii numele candidaţilor PSD pentru primăriile de oraş din judeţ. Una dintre surprize este la Găeşti, unde preşedintele social democraţilor dâmboviţeni are o abordare cel puţin ciudată faţă de Fănuţ Costea, care – conform surselor noaste – îi este nu numai colaborator, dar şi prieten.

”La Găești, Costea Fănuț este una din propuneri, și asta mă refer dacă am avea alegeri anticipate că, până la alegerile de anul viitor, mai avem un an și vom face sondaje de opinie. La Găești poate fi și Iacobuță Cristin candidat la funcția de primar”.

fanut-costea cristin-iacobuta

Ne întrebăm ce proiecte, ce viziune şi ce experienţă l-ar putea recomanda pe consilierul judeţean Cristin Iacobuţă pentru postura de candidat la Primăria Găeşti, cu atât mai mult cu cât de numele lui se leagă doar  scandalul cu fosta soţie, pe care a ţinut să o denigreze pe reţelele de socializare.

 

Probabil că de aceea refuză sistematic Cristin Iacobuţă, de câteva luni încoace, să predea laptop-ul, tableta şi telefonul, toate proprietate ale Primăriei Găeşti. Peste un an  poate fi noul edil  şi, zău aşa,  de ce să le mai aducă înapoi?

Cronica de Gaesti

PRIMĂRIA GĂEŞTI ANGAJEAZĂ DOI ÎNGRIJITORI ŞI UN PRINZĂTOR DE CÂINI

Primăria Oraşului Găeşti, judeţul Dâmboviţa, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale …

One comment

  1. Probabil cateva voturi va lua acest Iacobuta insa nu va calca in urmele tatalui sau mai mult ca sigur .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *