Găeștiul are un nou viceprimar! AFLĂ CU CINE VA FACE ECHIPĂ GRIGORE GHEORGHE!

ion untarescugrigore gheorghe

Ion Untărescu este noul viceprimar al orașului Găești, după ce a fost ales cu 9 voturi pentru și 7 împotrivă în ședința ordinară a Consiliului Local, din această seară. PSD l-a propus, pentru aceeași funcție, pe  Fănuț Costea.

psdpnl

Primar interimar al orașului Găești este Grigore Gheorghe, ca urmare a decesului lui Dan Iacobuță din luna februarie a acestui an. PNL are majoritate în consiliul local și a reușit, astfel, să-și impună viceprimarul, în defavoarea social-democraților.

Untărescu provine din tabăra foștilor democrat – liberali și va face echipă, la conducerea orașului, cu Grigore Gheorghe. Untărescu are 65 de ani și a ocupat funcții de conducere atât la ARCTIC, cât și la Compania de Apă.

Cronica de Gaesti

Ministerul Transporturilor, sfidare la adresa găeştenilor! UITE CE RĂSPUNS NESIMŢIT ÎN LEGĂTURĂ CU ALVEOLELE DE PE DN7! Citeşti şi te cruceşti!

Răspuns abracadabrant al Ministerului Transporturilor la întrebarea adresată de senatorul dâmboviţean, Iancu Caracota, cu privire …

3 comments

  1. Marian Tanase

    ACUM PUTEM SPUNE CA ORASUL NOSTRU A REVENIT LA NORMAL,NE MANDRIM CA O SA DEVENIM CE AM FOST ODATA!
    NU NE RAMANE DECAT SA LE URAM O COLABORARE DE BUN AGUR SI SA DUCA LA BUN SFARSIT PROIECTELE INCEPUTE.
    II DORIM SA RAMANA ASA CUM I-I STIM DEMNI SI FERMI IN DECIZII!

  2. Nu cunosc nici o mare realizare a lor care sa ii recomande ca buni manageri dar sa speram ca vor face ceva pentru oras …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *