Circul de la Gura Foii continuă! NU O SĂ-ŢI VINĂ SĂ CREZI CE I-A MAI TRECUT PRIN CAP PRIMARULUI UNPR!

Marian Iosif, primarul de la Gura Foii, a vrut să scape de medicii din comună, după ce le-a reziliat contractele de închiriere de la dispensar, dar n-a reușit.

Marian Iosifoameni la dispensar

S-a trezit cu presa la ușă, miercuri,iar pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local nu exista un proiect de hotărîre pentru rezolvarea problemei medicilor somaţi să plece  din dispensarul gata reabilitat pe fonduri europene, cu toate că toată iarna au muncit acolo în condiţii de nedescris. (Menţionăm că după matrapazlâcurile cu mutări fictive  ale cadrelor sanitare în biroul primarului şi al viceprimarului sătenii au luat cu asalt  autorităţile locale.) Consilierii PSD au iniţiat un proiect de concesionare pe 10 ani a spaţiului pentru medici şi l-au introdus pe ordinea de zi.

 

4 5 6 1

După un scandal care a durat trei ore, Iosif a fost nevoit să cedeze în fața presiunilor populației și a consilierilor, astfel încât medicii și-au putut recupera cabinetele din dispensar, prin semnarea unui nou contract.

Dar nu s-a oprit aici edilul de la Gura Foii, pentru că ieri (vineri, n.r.), a amenințat că nu mai asfaltează, pentru că s-a supărat pe presă. „După ce ați venit dumneavoastră, de la Cronica de Găești, și Jurnalul Național, l-au luat la-ntrebări și cei de la Antena 3, în legătură cu abuzurile pe care le face în comună, mai ales cu medicii. De medici și-a bătut joc și-ar fi vrut să scape de ei, iar acum spune că nu mai vrea să asfalteze. Ieri (vineri, n.r.) ar fi trebuit să înceapă asfaltarea unui drum, tot pe un proiect finanțat în cadrul GAL-ului (Grupului de Acțiune Locală constituit prin Programul Național de Dezvoltare Rurală – PNDR, constituit la inițiativa comunei Gura Foii, n.r.). Astăzi am văzut că deja a plecat o mașină de asfaltare din fața primăriei și a mai rămas una. Sperăm, totuși, să nu blocheze lucrările din cauza orgoliului, pentru că și dânsul ar avea de câștigat”, a declarat, pentru Cronica de Găești, Radu Georgescu, șeful organizației PSD Gura Foii.

radu g

 

 

 

Cronica de Gaesti

POVESTEA DRAMATICĂ A BIANCĂI, UN ÎNGERAȘ CARE ARE NEVOIE DE ARIPI CA SĂ ZBOARE! Împreună, putem face o minune!

Dintre toate dramele cu care ne încearcă viața, cele legate de copilași bolnavi sunt cele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *