Directorii liceelor găeștene fac afaceri pe banii elevilor? FOTOGRAFIILE DE ABSOLVIRE SE FAC DOAR CU FIRMELE AGREATE, LA PREȚURI DUBLE FAȚĂ DE PIAȚĂ!

toca

Au, n-au, părinții elevilor de clasa a XII-a de pe la toate liceele găeștene trebuie să pună deoparte o sumă nu tocmai modestă pentru cheltuielile de final de an ale copiilor lor. Ca și cum n-ar fi bani munciți, pentru că nu au cu toții posibilități materiale, directorii de licee își vor permite să-i risipească pe unele dintre cele mai costisitoare pachete de servicii de pe piață, vorbind aici despre fotografii și vestimentația festivă de la absolvire.

Și asta, nu pentru că nu ar exista oferte alternative, ci pentru că – citiți bine! – directorii liceelor găeștene au firme agreate! Adică, își permit să impună ce firmă doresc ei, pe banii elevilor!

Dacă ești întreprinzător local, ai prețuri sub jumătate din ce plătesc azi absolvenții de liceu și te duci cu bun simț să îți prezinți oferta, ai cele mai mari șanse să ți se închidă ușa direct în nas! Nu te întreabă nimeni nici măcar ce știi să faci sau dacă nu cumva ideile și imaginația ta pot oferi o variantă mai bună decât cea plătită în exces! Pur și simplu, ești invitat afară, pe motiv că instituția lucrează de mai mulți ani cu fotograful X sau cu furnizorul de robe și tocă Y.

La Colegiul Național ”Vladimir Streinu”, spre exemplu, absolvenții vor achita câte 50 de lei pentru pozele de diplomă și pentru tablou, 17 lei pe tocă și 150 de lei meniul de la Hanul Dragodana! Un total de 217 lei, dintr-un foc. Oferta de 25 de lei pentru pachetul cuprinzând fotografiile de diplomă, tabloul de promoție și fotografia de grup a fost refuzată, deși provenea de la un mic întreprinzător local, care este recunoscut pentru calitate.

De prisos să mai menționăm că elevii nu au primit (și suntem convinși că nici nu vor primi!) nici factură și nici chitanță pentru serviciile plătite nesimțit de mult, la… recomandarea tovarășilor directori!

Cronica de Gaesti

POVESTEA DRAMATICĂ A BIANCĂI, UN ÎNGERAȘ CARE ARE NEVOIE DE ARIPI CA SĂ ZBOARE! Împreună, putem face o minune!

Dintre toate dramele cu care ne încearcă viața, cele legate de copilași bolnavi sunt cele …

One comment

  1. Atata timp cat nu depune nimeni plangera vor proceda mereu asa …. De vina sunt parintii si elevii la final …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *