PRIMARUL AMOREZ! A lăsat o fătucă gravidă și nu a vrut… să plătească! CIRC ȘI PANARAMĂ ÎNTR-O COMUNĂ VECINĂ GĂEȘTIULUI!

caricatura

Telenovelă cu scântei mai la est de Găești, unde un primar interimar și-a retrăit tinerețea, cu o jună de vreo 21 de anișori, focoasă și versată în ale iubitului. Cu mintea întunecată de pasiune, primărelul de țară a uitat să se protejeze și a lăsat-o grea pe tinerică.

Conform unor surse sigure din primărie, fata i-a cerut amorezului 2000 de euro, ca să scape de sarcină și de… traume, dar primului bărbat al comunei vecine nici că i-a păsat.  Mândra s-a dus repejor la poliție, unde l-a reclamat că nu-i dă bani de avort și că a împuiat-o pentru că nu a vrut să-și pună prezervativ. Apoi, către primul gospodar:”Ai zis că mă iei acasă şi-o să mă faci primăreasă!”

 

În replică, primarul ar fi spus că a iubit-o la beție, că aproape… nici n-o știe. Până la urmă, i-ar fi dat vreo 500 de euro ca să-i repereze… onoarea.

Satele au șușotit, în comună a fost bârfit că-i bun numa’ de iubit! “Galbin”, stors și fără vlagă, domn primar bea să se dreagă.

 

 

 

 

Cronica de Gaesti

GĂEŞTEANUL MARIAN RĂDUNĂ, UNA DINTRE CELE MAI PUTERNICE VOCI ANTICORUPŢIE! Rezistenţa TV strânge semnături de Zilele Găeştiului: FĂRĂ PENALI ÎN FUNCŢII PUBLICE!

Mai mulţi reprezentanţi ai Grupului Civic Rezistenţa, însoţiţi de voluntari vor veni în oraşul nostru, …

One comment

  1. Marian Tanase

    atentie mare domnitelor, ca nu tot ce zboara se mananca!
    de multe ori ramaneti cu ………buza umflata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *