Ce caută prefectul Marinescu în problemele PPDD? AFLĂ DE CE PRIMARUL GĂEŞTIULUI A INTRAT ÎN „COLŢII” PREFECTULUI ŞI PREŞEDINTELUI CJD!

                                                Comunicat de presă

  marinescu-prefectura

Partidul Naţional Liberal Dâmboviţa îi solicită prefectului Ioan Marinescu să respecte prevederile legale şi să înceteze urgent cu abuzurile împotriva primarilor PNL, din ordinul şefului său, Adrian Ţuţuianu.

Ioan Marinescu şi-a permis să-l someze pe primarul interimar al oraşului Găeşti, Grigore Gheorghe, să introducă pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local un proiect de hotărâre privind validarea  unui consilier local al PPDD, deşi nu există nicio solicitare oficială a respectivului partid în acest sens. În concluzie, PSD încearcă să rezolve problemele PPDD în oraşul Găeşti, în mod ilegal!

Trebuie spus că presiunile exercitate de prefect şi de preşedintele Consiliului Judeţean, ambii PSD, asupra primarului interimar al Găeştiului au întrecut orice limită a bunului simţ şi a legii, după ce Grigore Gheorghe a reziliat contractele cu cei peste 20 de colaboratori ai Primăriei Găeşti, care erau plătiţi cu zeci de mii de lei lunar.

Îi recomandăm prefectului Ioan Marinescu să îşi desfăşoare activitatea în conformitate cu atribuţiile pe care i le conferă legea, având în vedere că există nenumărate probleme care sunt de competenţa sa şi care zac nerezolvate.

 

Iulian Vladu,                                                                 Ludovic Orban,

co-preşedinte PNL Dâmboviţa                           co-preşedinte PNL Dâmboviţa

 

Cronica de Gaesti

ALARMĂ: Cocktail ucigaș, noul drog preferat al adolescenților găeșteni! SE GĂSEȘTE LA LIBER ÎN FARMACII!

Tussin și whisky! Acesta este, se pare, noul ”drog” care le prăjește creierii adolescenților din …

One comment

  1. I-l rugam pe domnul IOAN MARINESCU si pe domnul ADRIAN TUTUIANU sa-l lase pe domnul primar interimar sa duca la bun sfarsit proiectele incepute,dansii sa vina pe teren sa lase un pic scaunele confortabile sa vada cum astazi 29 04 2014 orle12 am,domnul primar interimar GRIGORE GHEORGHE,inpreuna cu o echipa de arhitecti erau in parcul central in plina ploaie pentru a duce la bun sfarsit proiectul pentru bucuria copiilor si de ce nu si a noasta, a cetatenilor.
    Va rugam anticipat,lasati acest om cinstit si onest sa i-si faca treaba,vrem sa avem un oras frumos, curat, sa ne incante ochii si noi sa fim mandri ca locuim in acest oras.
    Cu tot respectul,MARIAN TANASE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *