BĂRBAT ADEVĂRAT! Consilierul judeţean PSD Cristin Iacobuţă şi-a spălat chiloţii murdari pe Facebook! CE A PUTUT SĂ SPUNĂ LUMII DESPRE MAMA FIULUI SĂU ÎNTRECE ORICE IMAGINAŢIE!

CRISTIN IACOBUTA

Un material despre realizările profesionale ale profesoarei de engleză găeştence Cătălina Georgescu a declanşat un adevărat circ pe Facebook. Fostul soţ al acesteia, consilierul judeţean PSD Cristin Iacobuţă, a ţinut să posteze o serie de mesaje pe reţeaua de socializare, prin care a jignit-o şi a denigrat-o pe mama fiului său, împreună cu câţiva susţinători ai acestuia, printre care şi un partener de afaceri. Deşi ceilalţi cititori ai materialului au făcut apel la raţiunea consilierului judeţean, cerându-i să înceteze cu spălarea rufelor murdare în public, Cristin Iacobuţă a continuat să o acuze pe Cătălina Georgescu şi să o jignească, folosind cuvinte grele.

Din informaţiile noastre, în ultimul an, cei doi au stat numai prin săli de tribunale, Cristin Iacobuţă făcând plângeri penale fără număr împotriva fostei soţii, dar primind, în acelaşi timp, şi amenzi din partea instanţei, după ce a cerut ajutor public judiciar (pe motiv că nu are venituri!!!) şi după ce a recuzat completul, aşa cum reiese de pe site-ul www.portal.just.ro.

 

 

Profesoara de engleză Cătălina Georgescu se află acum la Oradea, unde şi-a luat şi copilul. Ea predă, cu rezultate remarcabile, la un cunoscut colegiu naţional. Cristin Iacobuţă o acuză pe mama fiului său în cel mai urât mod, pe Facebook, că i-ar nega o relaţie cu copilul. Atunci când o domnişoară îl acuză că nu plăteşte decât 300 de lei pe lună pensie alimentară micuţului, Cristin Iacobuţă – cel cu cererea pentru ajutor public judiciar –  izbucneşte: „Din fericire copilul are un cont gras de care nu se poate atinge Catalina si in care ii pun anual 2000 de euro. Poate accesa doar Vladut contul care va depasi 50.000 de euro pana la 18 ani… Eu voi merge la Oradea in fiecare week-end până când voi reusi sa-l vad. (…) Daca era o mama buna ar fi putut sa-l vada si tata inainte sa moara… plus ca copilul este traumatizat de aceasta femeie care ii interzice sa ma vada pe mine si pe bunica lui. Ultima dorinta a tatălui meu a fost sa-si vada nepotul pe care din pacate nu am putut sa il aduc! Asta e mama copilului meu! (…) Doamna profesoara Georgescu Catalina nu imi mai raspunde la telefon de un an, mai nou nici la SMS, iar pe copil il caut de 8 luni inclusiv pe la Oradea; drept dovada sta dosarul penal pe care il are la Judecatoria Gaesti si plangerile de la politia Oradea. Nu vreau sa va spun mai multe si nu vreau sa-mi spal rufele in public dar credeti-ma ca sunt multe de spus! (…)Eu de la inceput am dorit sa pastram o relatie amiabila de dragul fiului nostru, insa ea a iesit inaintea finalizarii divortului in presa sa se balacareasca, am tacut mult insa ipocrizia ma intriga. Ma voi retrage din aceasta discutie de dragul lui Vladut si sper sa reusesc in acest week-end sa-l vad pentru ca, observ ca instanta de judecata deja imi da curajul sa nu-mi pierd speranta.”

 

În apărarea fiicei sale, judecată de nişte neica-nimeni pe Facebook, mama Cătălinei Georgescu a postat un ordin de protecţie pe care profesoara l-a obţinut din partea Tribunalului Dâmboviţa, potrivit căruia Cristin Iacobuţă nu ar avea voie să se apropie de Cătălina Georgescu la o distanţă mai mică de 50 de metri, fiindu-i interzis, de asemenea, să o contacteze în orice mod posibil. Documentul este contestat de consilierul judeţean, care insistă, tot pe Facebook: „Ordinul de protectie nu se ia cu martori de gradul I, mama, tata si amantul care ma inregistra si santaja impreuna cu doamna profesoara PENALA… Judecatorii au apreciat ca am impins-o desi nici macar nu am atins-o cu un deget!”.

 

Nota redacţiei: Cătălina Georgescu şi tatăl ei ne-au contactat în noaptea în care au fost agresati fizic de consilierul judeţean PSD Iacobuţă Cristin. Cei doi aveau vânătăi pe corp şi tremurau de durere sufletească şi fizică. Nu am spus niciodată public această întâmplare, din respect pentru rezultatele excepţionale ale unui dascăl găeştean care nu putea fi privită cu altfel de ochi de către copiii cărora le preda. Cu toate acestea, lucrurile au mers prea departe, iar noi spunem acum public faptul că prof. Cătălina Georgescu a fost bătută şi strangulată de fostul ei soţ.

 

Replica fostei soacre nu s-a lăsat aşteptată: „TACI! TE FACI DE RAS SI MAI MULT! CE AM PUBLICAT ESTE ORDINUL DE PROTECTIE DAT SI LA RECURS DE TRIBUNALUL TARGOVISTE, NU DE MINE! RUSINE! TU VORBESTI DE CUVANTUL „AMANT”? DE FAPT, DA! AI DREPTATE! AI AVUT DE LA CINE SA INVETI! NOPTI INTREGI PANA LA 5 DIMINEATA PETRECUTE CU AMANTELE DE MORENI SI BUCURESTI? O MAMA CARE STATEA SINGURA IN CASA AIA MARE, INSA FARA SUFLET, CU COPILUL IN BRATE? SI MAI AI TUPEUL SA SPUI CA TATAL TAU IL DOREA PE VLADUT LANGA EL? DE CE NU L-A SUNAT/CONTACTAT NICIODATA? DOVEDESTE!”.

Cristin Iacobuţă şi-a justificat postările de pe reţeaua de socializare prin faptul că tatăl său nu a putut să vadă copilul înainte să moară, lucru pe care familia fostei soţii îl neagă cu vehemenţă, spunând că nu a existat nicio solicitare în acest sens. Spusele fostei soacre sunt întărite de o doamnă care susţine că e martor în proces.

 

Grav este faptul că în această discuţie care priveşte o familie destrămată s-au bagat şi câţiva neaveniţi, care şi-au dat cu presupusul în mod grosolan. Imediat, s-au creat tabere, care au luat apărarea când unei părţi, când alteia.

1.1

Contactată telefonic, profesoara Cătălina Georgescu ne-a declarat: „De pe 8 noiembrie 2014 şi până la finalul lunii martie nu l-a mai contactat pe copil, nici măcar telefonic, cu toate că el (n.red. Iacobuţă Cristin) a fost înştiinţat că mi-am mutat domiciliul, atât oficial, cât şi prin procesul deschis de stabilire a domiciliului. Procesul penal pe care îl am la Găeşti, intentat de dl consilier judeţean, se datorează nemulţumirii acestuia faţă de clasarea plângerilor sale penale de către Poliţia oraşului Găeşti şi de către Parchetul Găeşti. Nu am fost contactată niciodată până la finalul lunii martie de niciun membru al familiei Iacobuţă. În caz că ei afirmă contrariul, trebuie să vină cu dovezi.”

 

Cronica de Gaesti

SMILEY VINE ÎN ACEASTĂ SEARĂ LA GĂEŞTI! Petrecere cu artişti de top la cea de-a 520-a aniversare a Găeştiului

La mulți ani, Găești! La mulți ani, găeșteni! Împlinim 520 de ani de atestare documentară …

One comment

  1. Acest Domn care se lauda cu ce bani pune el la banca pentru copilul lui este o pramatie pur si simplu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *