SURPRIZA ALINEI BUMBEŞ: Uite ce va face una dintre cele mai frumoase şi talentate găeştence când va împlini 21 de ani!

alina bumbes-1

Artista găeşteancă Alina Bumbeş îşi va serba, pe 30 aprilie, împlinirea a 21 de ani împreună cu toţi cei care o iubesc şi o apreciază,  în direct la emisiunea „Seara bună, dragi români!” de la postul de televiziune Etno tv. Începând ora 20.00, Alina va face spectacol împreună cu alţi cântăreţi foarte cunoscuţi: Florin Vasilică şi Grupul Teleormanul, Violeta Constantin, Alina Radi, Geta State şi Irinel Mitroiu, Florin Grigore, Generic, Iliuţă Bumbeş, Creola Stanciu, Teodora Pana, George Dumitrache, Formatia Stil şi Sorin Mihala,Alinu AJ etc.

Alina Bumbes

Alina Bumbeş este studentă în anul II la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, însă pasiunea ei a fost, dintotdeauna, muzica. Am cunoscut-o pe când era la grădiniţă. Avea o voce cristalină şi puternică, ieşea întotdeauna în evidenţă datorită calităţilor sale incontestabile de artistă. A fost una dintre solistele grupului ETNO RITM-MIC, pe care l-am coordonat şi care, acum câţiva ani buni, era nelipsit din emisiunile pentru copii ale posturilor naţionale de televiziune.

Din fericire, frumoasa Alina este unul dintre copiii-minune ai Găeştiului care a continuat să cânte şi să spere la cariera muzicală pe care o merită. A fost sprijinită permanent de tatăl său, Iliuţă Bumbeş, alături de care cântă astăzi pe mari scene ale ţării şi în festivaluri, împreună cu marii artişti ai ţării. De asemenea, Alina şi Iliuţă Bumbeş sunt invitaţi la televiziunile naţionale de profil, unde bucură inimile iubitorilor muzicii populare şi de petrecere.

La mulţi ani, Alina şi să nu uiţi să rămâi un suflet frumos şi proaspăt ca o zi de primăvară!

 

Cronica de Gaesti

IPJ DÂMBOVIŢA:AVARIE DE NATURĂ TEHNICĂ LA SISTEMUL INFORMATIC AL CAZIERULUI JUDICIAR ROMÂN

„Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS a suferit o avarie de natură tehnică, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *