VIDEO! Sudul județului arată ca după bombardament! VLADU ÎL ACUZĂ PE ȚUȚUIANU: ”E IRESPONSABIL!”


Praf și pulbere! Așa sunt drumurile județene de la sud de Găești, unde președintele CJD, Adrian Țuțuianu, nu s-a învrednicit să toarne un metru de asfalt de 3 ani încoace. Deputatul găeștean Iulian Vladu a invitat mass media județeană la o conferință de presă pe teren, sperând ca astfel mesajul să ajungă mai repede la autoritățile județene și la președintele Țuțuianu, care în campania electorală promitea lapte și miere electoratului aflat acum la limita suportabilității. Iulian Vladu a precizat că l-a informat pe șeful administrației județene că în sud e jale și că e nevoie de investiții urgente, însă nu a fost ascultat, pe motiv de culoare politică.

Prima destinație a traseului gropilor a fost pe DJ 702 G Pătroaia – Potlogeni Deal, spre Mânăstirea din comuna Crângurile. ”Nu e o glumă, nu e nici un drum de exploatare agricolă, este un drum județean. Acum câțiva ani, Țuțuianu promitea că va  asfalta acest drum. Nu a reușit nici să-l niveleze. Suntem unicați cu aceste drumuri de pământ”, a subliniat Vladu, spunând că numai dacă vezi poți să crezi că județul este plin de DJ-uri de pământ, nici măcar de piatră, care fac viața oamenilor un calvar.

Drumul județean 702 F dintre Gherghești și Puntea de Greci e un adevărat pericol pentru participanții la trafic. Covorul asfaltic pare bombardat, atât este de găurit. ”Când plouă, nu vezi unde e groapa și unde e covorul asfaltic. Revolta cetățenilor este întemeiată”, a comentat deputatul.

DJ 611 Vișina – Fierbinți este o altă rută a disperării. Șoferii ne-au declarat că fac pană des pe acest drum și că este incredibil de găurit și de periculos. ”Noaptea, dacă vine cineva care nu cunoaște zona, nu mai pleacă de aici”, a concluzionat parlamentarul Colegiului 8 Găești.

Podul rupt de pe DJ 503, în localitatea Fierbinți, este studiu de caz pentru incompetență administrativă. De două luni, s-a prăbușit și absolut nimeni nu a luat nicio măsură. Mașinile grele distrug ulițele auxiliare asfaltate și casele oamenilor. Vitele cad în gârlă, iar cetățenii au ajuns la capătul puterilor. ”Cred că dl Țuțuianu nici nu știe că acest pod este dărâmat, pentru că de două luni nu s-a făcut nimic”, le-a spus Vladu jurnaliștilor, completat de localnici, dezamăgiți și revoltați de indiferența și incompetența autorităților județene.

Unul dintre cele mai proaste rute ale județului este drumul județean de la intrare în satul Glogoveanu. Atunci când plouă, oamenii rămân pur și simplu izolați. ”Vă rugăm să ne ajutați”, spuneau, disperați până și de perspectiva de a se îmbolnăvi, pentru că ambulanțele abia pot ajunge la ei. ”Acest lucru demonstrează cum PSD și Țuțuianu au condus județul în ultimii 3 ani. Neavând o strategie, un program, Țuțuianu s-a gândit că de banii de asfaltare poate să cumpere voturi. Împreună cu primarii, a făcut acele asocieri și preferă să asfalteze o uliță într-un sat, decât să facă un drum județean. E iresponsabi”, a acuzat parlamentarul, co-președinte PNL Dâmbovița.

Cronica de Gaesti

PSD-ALDE mai pun un bir nenorocit pe capul nostru! TREBUIE SĂ PLĂTIM APA DE PLOAIE! Facem împrumut în bancă să achităm facturi la Compania de Apă?

Este lege! Consumatorii au obligaţia să plătească inclusiv apa de ploaie care se scurge în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *