ACEASTĂ FEMEIE A AVUT ZILE! Fostul soț i-a zdrobit capul cu o bâtă de baseball! ”MĂ AMENINȚĂ CĂ-MI OMOARĂ ȘI COPIII!” VIDEO

YouTube previzualizare imagini

O găeșteancă în vârstă de 36 de ani, mamă a doi copii, a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost lovită bestial în cap, cu o bâtă, de către bărbatul alături de care a stat 17 ani! Femeia se ducea la muncă, în această dimineață, când a fost atacată din spate de bestia cu chip de om. Individul a lovit-o cu sete, i-a spart capul, i-a despicat degetele de la mână și probabil că nu s-ar fi oprit până nu ar fi lăsat-o fără suflare, dacă nu ar fi sărit vecinii.

Femeie batuta Gaesti.Still004

Victima a fost dusă de urgență la spital, unde este însoțită și îngrijită de fiica sa în vârstă de 17 ani. Copila le-a declarat jurnaliștilor, cu o maturitate și cu o stăpânire de sine impresionante, că familia sa trăiește un adevărat coșmar din cauza bărbatului care nu se poate numi nici soț și nici tată, că se simt amenințate, că au fost bătute și că le este tot timpul teamă. : ”Dacă nu veneau vecinii, o omora. O să băgăm divorț, o să ne împrumutăm, o să facem ceva. Mami a depus de foarte multe ori plângere la poliție, dar degeaba. (…) Era violent și cu mine, și cu sora mea de 12 ani”, a spus adolescenta.

De aproximativ un an, femeia și-a luat copilele și a venit în Găești, la mama sa, după serii neîntrerupte de bătăi și violențe în casă. A sperat că astfel își va duce viața liniștită și își va crește copiii fără teamă. Iată însă că bărbatul – turbat de furie – a urmărit-o dimineață, când se ducea la serviciu și, când a crezut că nu-l vede nimeni, a atacat-o. ”Mi-a mai spart capul și l-am iertat. Șeful de post de la Lungulețu, unde am stat cu el, mi-a zis că nu are ce să-mi facă, să divorțez. (…) Vreau să-l dau pe mâna poliției, să mă lase în pace. Mă amenință că-mi omoară și copiii. Nici copiii nu se mai duc la școală din cauza lui”, a povestit victima.

Cronica de Gaesti

ALARMĂ: Cocktail ucigaș, noul drog preferat al adolescenților găeșteni! SE GĂSEȘTE LA LIBER ÎN FARMACII!

Tussin și whisky! Acesta este, se pare, noul ”drog” care le prăjește creierii adolescenților din …

One comment

  1. In ce tara traim,oare de ce i-am ales pe parlamentari sa doarma in scaune?
    Sa mearga in excursii exotice unde noi nu ne permitem nici sa visam?
    Unde este legea ocrotirii de violenta domestica,intr-o simpla amenda?
    Parlamentari, treziti-va odata! Avem nevoie de legi mai concludente,mai ferme nu legi care sa va apere pe voi!
    nu uitati,noi v-am ales!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *