in ,

JUSTIȚIA GĂEȘTEANĂ A TĂIAT ÎN CARNE VIE! Record de arestări după războiul din satul Voia! CE SEMNAL VOR SĂ DEA AUTORITĂȚILE?

8 2

Premieră în justiția găeșteană! Nu mai puțin de 15 persoane, dintre cele 17 aduse ieri la audieri, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, după ce au provocat un adevărat război în satul Voia din comuna Crângurile. Bărbații care își vor petrece următoarea lună după gratii sunt rudele victimei omorului din noaptea de Înviere și au încercat să-și facă singuri dreptate. Ei au intrat în casele aparținând familiei criminalului cu topoare, sape, bâte și pietroaie și au făcut prăpăd.

Ieri, la audieri au fost aduși 17 suspecți, după o desfășurare impresionantă de forțe a poliției. În fața sediului Poliției Găești, nevestele și copiii celor luați la întrebări de anchetatori au făcut scandal aproape toată ziua, ocărând autoritățile.

5 4

Iată că după un efort perfect coordonat al polițiștilor găeșteni, procurorilor și judecătorilor, 15 indivizi vor sta la răcoare pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu. Această acțiune este un semnal foarte dur și către alți certați cu legea că nu mai e de joacă și că oricând ei pot fi următorii ”clienți” ai forțelor de ordine.

iorga

Comments

Lasă un răspuns