Război în satul Voia, după crima din noaptea de Înviere! DESFĂȘURARE DE FORȚE IMPRESIONANTĂ PENTRU ADUCEREA LA AUDIERI A SUSPECȚILOR CARE ŞI-AU FĂCUT SINGURI DREPTATE! VIDEO


”Nevestele și copiii au început scandalul!”

Crima din satul Voia, din noaptea de Înviere, s-a lăsat cu un adevărat război în comunitatea de romi din localitatea vecină Găeștiului. În loc să-și plângă mortul, rudele victimei s-au năpustit asupra familiei criminalului, făcând prăpăd. 20 de indivizi înarmați cu sape, bâte, furci și pietroaie au pătruns în casele aparținând familiei autorului omorului. Au fost bătute 5 persoane, le-au fost sparte geamurile la case și geamurile autoturismelor. Prinși cu ușa, bărbații incriminați au susținut că nu ei, ci nevestele și copiii ar fi inițiat  scandalul devastator.

A fost nevoie de 200 de polițiști din Dâmbovița și Argeș și de luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenţie şi Acţiuni Speciale Bucureşti şi jandarmi pentru a-i aduce, în această dimineață, la audieri pe  17 bănuiți de infracțiuni de tulburare a ordinii şi liniştii publice, distrugere, lovire şi alte violenţe şi violare de domiciliu.

La poarta Poliţiei Găeşti, nevestele s-au plâns presei că mascaţii le-au bătut copiii, că o fată însărcinată a ajuns la spital şi că adevăraţii criminali nu au fost luaţi.

Din clanul criminalului, încă două persoane au ajuns astăzi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, întrucât sunt suspecte și ele în infracțiunea de omor.

Cronica de Gaesti

POVESTEA DRAMATICĂ A BIANCĂI, UN ÎNGERAȘ CARE ARE NEVOIE DE ARIPI CA SĂ ZBOARE! Împreună, putem face o minune!

Dintre toate dramele cu care ne încearcă viața, cele legate de copilași bolnavi sunt cele …

2 comments

 1. Ar fi comic daca nu e tragic.

  Din filmare am inteles ca politistii sunt criminalii care i-au omorat pe niste copilasi, ba chiar au provocat si un avort.
  Ca „cand a murit mortul de ce n-ati filmat?”
  „Criminalii care au omorat mortul si-au incendiat BMW-ul” …
  Ca de fapt acolo, la scandat „erau mai multe femei ca oameni.” Etc, samd.
  In ce tara traim?
  Astia sunt in libertate…

 2. Coman Andrei Alin

  De ce nu au fost arestati toti de la inceput? De ce s-a arestat decat o persoana cand se stie ca au fost mai multe persoane care l-au omorat pe acel om? Chiar daca sunt tigani, sunt oameni si merita o judecata corecta… Daca militia nu e in stare sa faca dreptate mi se pare ceva normal ca omul sa isi faca dreptate singur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *