Capcanele mortale de lângă cartierul ANL au fost acoperite pe cheltuiala Primăriei! PROPRIETARUL LOR A FOST AMENDAT!

DSC05125 DSC05121 DSC05123 DSC05124

Agitație mare în rândul autorităților găeștene, după ce Cronica de Găești a dezvăluit că lângă locul de joacă din cartierul ANL se află 3 gropi descoperite, pline de apă, adevărate capcane mortale pentru neatenți. Fotografiile ne-au fost transmise de un tată care a descoperit craterele camuflate de vegetație în timp ce se afla în zonă împreună cu fiul lui. Primarul  Grigore Gheorghe s-a autosesizat încă de la primele ore ale dimineții și a solicitat ca cele 3 capace pentru golirea foselor menajere să fie acoperite pe cheltuiala primăriei, deși ele aparțin unui om de afaceri cu cârciumă la Dragodana, care deține blocul de lângă cartierul ANL. Măsura a fost luată de urgență pentru că aceste capace de golire a foselor septice au peste 2 metri adâncime și sunt pline cu fecale.

Proprietarul lor va fi amendat de Primărie.

Compania de Apă nu are niciun fel de implicare în această problemă.

312

Cronica de Gaesti

SCANDAL ÎN PSD DÂMBOVIŢA! Alexandru Oprea: „Ţuţuianu a transformat Biroul Permanent Judeţean în sufrageria dumnealui!”

S-a “încins tărâţa” în PSD Dâmboviţa după ce Adrian Ţuţuianu  i-a cerut demisia lui Liviu …

One comment

 1. Foarte bine!

  Lasati, doamna Ionescu, nu ii mai scuzati pe cei de la compania ce livreaza apa cu detergenti si fecale, pentru ca nu sunt ingerasi. S-a intamplat sa fie din vina altuia, dar o gaura de canal te duce cu gandul la canalizare.
  Cel care a facut pozele nu putea stii ca acolo e un put absorbant, iar asta nu micsoreaza cu nimic riscul de producere a unor accidente, mai ales ca e un loc pe unde se joaca niste copii.
  Chiar daca e un bloc nelocuit vina e a proprietarului.
  Bazinele pot fi pline si de la precipitatii, nu doar de la locatari. E posibil sa fi avut si capace, dar cum la noi se volatilizeaza totul foarte repede… s-au dezagregat.
  Cazul acesta v-a fost semnalat de un cetatean care a vazut cu totul intamplator aceste haznale, dar oare cate alte capcane de acest gen se gasesc fara stirea primariei?

  Deocamdata bifez un punct pentru promptitudinea ” interimarului.” ( hai ca n-a zic cu rautate, imi place cum suna- interimar! )
  A, si inca ceva, se vede ca va citeste. Cum era daca lipeati pozele pe geam la Primarie, asa cum au facut intr-un tarziu cei de la acea companie cu apa spumanta? Nu riscati sa nu fiti luati in seama si azi sa nu fi fost capacite haznalele? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *