PERICOL DE MOARTE LÂNGĂ LOCUL DE JOACĂ DIN CARTIERUL ANL! Cum au putut să ignore aşa ceva?

 

Pericol foarte mare în cartierul ANL din Găeşti! La câţiva paşi de locul de joacă pentru copii sunt nu mai puţin de 3 guri de canalizare neacoperite, gata să-şi primească… victimele! Gropile sunt pline cu apă şi camuflate foarte bine de vegetaţie. E un adevărat noroc că până acum nu s-a întâmplat nicio nenorocire. Fotografiile alăturate au fost făcute de un tată care a vrut să îşi petreacă timpul liber cu fiul său, în parcul de la ANL. A fost îngrozit când a văzut gurile de canal descoperite şi ne-a solicitat să atragem atenţia autorităţilor, în speţă Companiei de Apă, care nu e la prima „ispravă” de acest fel, dar şi Primăriei Găeşti, care ar trebui să rezolve problema urgent.  „Dacă faceţi publice fotografiile, poate se iau măsuri până nu e prea târziu”, ne-a scris găeşteanul.

 

Cronica de Gaesti

CORBII MARI, ACCIDENT RUTIER TERIBIL ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ! UN MORT ȘI DOI RĂNIȚI

Din primele date, un bărbat de 47 de ani nu ar fi adaptat viteza la …

One comment

  1. Voi nu vedeti cata nepasare este la aceasta companie? Pe astia nu-i intereseaza sa-si faca treaba pentru care sunt platiti, ci sa fie doar platiti si atat. Daca ar fi fost trasi la raspundere macar o data alta ar fi fost situatia.
    Am crezut ca o data cu decesul vechiului primar se va schimba ceva si la aceasta companie, dar m-am inselat. Oare interimarul tremura? Daca se intampla oarece si cineva cade victima acelor canale, cine se face vinovat? Victima ca n-a deschis ochii!
    Cat timp trebuie sa mai treaca pana vom vedea ca se iau masuri ferme in rezolvarea unor probleme cu care ne confruntam, si ma refer aici la calitatea apei, la curatenia orasului, la cainii de pe strazi.
    Si daca tot vorbim de curatenia orasului si de un canal deschis al primariei pe facebook, invit primarul sa fie atent la felul in care sunt maturate strazile si trotuarele. Am vazut angajatele primariei facand aceasta treaba cu o mana pe telefon la ureche si cu alta pe o matura, pe care o plimba in dorul lelii pe deasupra gunoiului pe care in loc sa-l adune si da-l ridice il muta dintr-un loc in altul, probabil din dorinta de a avea si maine ce strange. Am vazut asta nu doar o data si nu de-acum, ci de mult timp si aproape ca ma obsedeaza nesimtirea acestora incat am fost tentata de multe ori da ma opresc si sa le zic cate ceva, dar mi-am infranat de fiecare data elanul spumandu-mi ca e pacat sa-mi stric ziua cu astfel de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *