Pare film de Hollywood, dar e o producție TVR 1 Află ce se întâmplă în România reală a zilelor noastre, în emisiunea Anchetele Comisarului Antonescu, vineri seara, de la 23.30, la TVR 1.

comisarul antonescu

Trei tineri aparent simpatici, doi băieți și o fată, s-au gândit să pună în practică ce-au văzut în filmele polițiste, dar mai ales în cele horror. Se întâmpla în România, în anul 2000. Au ucis cu sânge rece, crezându-se într-un film de acțiune, pe formula Bonnie și Clyde plus 1…

 

Cei atacați nici măcar nu și-au dat seama de pericolul real și de situația în care se aflau, până nu s-au văzut cu un kalașnikov adevărat băgat în gură. Situația părea incredibilă, tocmai pentru că nimeni nu se așteaptă să i se întâmple lucruri atât de ciudate. Și totuși, ar trebui să luăm în considerare orice posibilitate, mai ales dacă suntem șoferi de taxi, ospătari într-un han izolat sau chiar turiști și alegem să tragem peste noapte la un motel ceva mai îndepărtat de agitația marilor orașe.

 

În episodul din această seară al emisiunii Anchetele Comisarului Antonescu veți vedea de ce ar trebui să fim mai atenţi, chiar şi atunci când avem lângă noi, la masă, ori în taxi, trei tineri simpatici, doi băieţi şi o fată, care par absolut inofensivi. S-a întâmplat în România, iar unul dintre criminalii în serie din povestea de groază se pregăteşte să ajungă iar un om liber, conform legislaţiei în vigoare. Vedeți pe TVR 1, de la 23.30, în fiecare vineri.

 

Cronica de Gaesti

AU NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU! Le-a ars munca de-o viaţă în câteva zeci de minute!

În câteva zeci de minute au rămas doar cu hainele de pe ei, în buza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *