NU E PENTRU CEI SLABI DE ÎNGER! Titanii lui Dan Mocanu, în încleștarea anului, la Târgoviște! AFLĂ UNDE ȘI CÂND POȚI VEDEA CEL MAI TARE SPECTACOL K1 DIN JUDEȚ!

afis mocanu

”Confruntarea Titanilor”, eveniment înființat de polițistul găeștean Dan Mocanu și aflat la a 9-a ediție, se mută, în acest an, la Târgoviște! Iubitorii K1 sunt așteptați sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă din municipiu, unde li se promit 10 meciuri incendiare de kick box și spectacol total.

Respect Gym Găești îi aruncă în focul competiției pe Cristian Ristea, Robert Stoica, Cosmin Stoica și Nino  Daniel Pattvean.

Gala lui Mocanu va fi onorată și de alte vedete ale acestui sport, respectiv Cristian Spetcu, Adrian Maxim și Cătălin Sacagiu.

”Confruntarea Titanilor” este cea mai titrată competiție de K1 din județ. Dan Mocanu, cel care deține Respect Gym Găești, se bucură de foarte mult prestigiu în lumea luptătorilor, motiv pentru care evenimentele sale sunt onorate de nume mari și se bucură de foarte multă atenție pe plan național. Suntem convinși că și ediția din acest an a ”Confruntării Titanilor”, organizată la Sala Polivalentă din Târgoviște, va fi un real succes, iar ai noștri își vor arăta valoarea fără drept de apel!

Cronica de Gaesti

PSD-ALDE mai pun un bir nenorocit pe capul nostru! TREBUIE SĂ PLĂTIM APA DE PLOAIE! Facem împrumut în bancă să achităm facturi la Compania de Apă?

Este lege! Consumatorii au obligaţia să plătească inclusiv apa de ploaie care se scurge în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *