Avantaje pentru Bilete CFR Online

Cei care preferă călătoriile cu trenul trebuie să știe că totul s-a modernizat în ultimii ani pe căile noastre ferate, iar biletele cumpărate online sunt mai avantajoase.

Bilete-de-Tren-CFR

“Cumpărarea online a biletului de tren este deja obișnuință în rândul unui segment tot mai mare de pasageri. Este o variantă simplă și rapidă – la îndemâna oricui are conexiune la internet. Pe lângă facilitatea de a-l cumpăra online, clienții noștri beneficiază de o reducere de 5% care se cumulează cu alte discounturi acordate. Iată o invitație a CFR Călători pentru a utiliza trenul la plecarea în vacanță!”, spune Iosif Szentes, Director General al CFR Călători.

 

Pasagerii CFR Călători care cumpără biletele de tren online beneficiază din această lună de noi funcţionalităţi ale aplicaţiei Bilete CFR Online: posibilitatea de a vizualiza numărul locurilor disponibile pentru o anumită rută şi un anumit tren, înainte de cumpărarea biletului; posibilitatea vizualizării poziţiei locurilor la vagoanele de dormit şi cuşetă, după achiziţionarea biletului, informaţie disponibilă la secţiunea „biletele mele”.

 

Aceste noi funcţionalităţi oferă mai multe informaţii pasagerilor pentru ca aceştia să poată selecta cea mai avantajoasă ofertă de călătorie.

 

Reprezentanții CFR Călători  arată că în ultimii ani, vânzările biletelor online au înregistrat o creştere importantă. Conform statisticilor, în primele trei luni ale anului 2015, numărul pasagerilor care au călătorit cu bilete online a fost de două ori mai mare, faţă de perioada similară din 2014. În anul 2014, 125 000 de călători au cumpărat peste 68 000 de bilete online.

 

Pentru cumpărarea biletelor prin intermediul serviciului de cumpărare Bilete CFR Online, clienţii trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toţi paşii indicaţi pe platformă, să aleagă destinaţia unde vor să ajungă şi să finalizeze plata. După ce tranzacţia este confirmată, clientul primeşte pe e-mail varianta electronică a biletului de tren.

 

Nu este necesară tipărirea biletului online. Identificarea călătorului în tren are loc în baza ID-ului biletului electronic pe care şi-l pot nota sau a Cărţii de identitate.

 

Termenul minim de cumpărare al biletelor CFR online este de 12 ore. Oricare utilizator de internet are posibilitatea de a cumpăra bilete la toate trenurile care circulă cu regim de rezervare (InterRegio -IR, Regio Expres – RE) în trafic intern, la preţ întreg, copil, elev sau student, bilete dus-întors, minigrup 2 – 5 sau bilete cu reducere la cumpărarea cu anticipaţie de 6 – 30 zile.

 

Informaţii suplimentare despre utilizarea serviciului Bilete CFR Online sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro.

 

Articol adaugat de Diana Scarlat

Somnul rațiunii a născut deja prea mulți monștri. Rațiunea ta doarme bine?

Cronica de Gaesti

GĂEȘTI: El este regele tablelor! AFLĂ AICI CARE ESTE ULTIMA LUI PERFORMANȚĂ!

Găeșteanul Dumitru Nicu are o mare pasiune: jocul de table. De 15 ani, participă la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *