Lacrimi de bucurie! SERVICIUL MALTEZ DIN MINDELHEIM, GESTURI DE OMENIE ȘI ÎN PREAJMA SĂRBĂTORILOR PASCALE! Vezi cum i s-a schimbat viața unei femei amărâte!

mariana nastasiamax rogg

Disperata si la capatul puterilor, asa le cerea in urma cu doua luni Mariana Nastasia ajutor oamenilor cu suflet mare. O malformatie din nastere i-a transformat viata in cosmar, iar destinul a lovit-o de fiecare data cand credea ca va fi mai bine. Nici Biserica si nici semenii nu au fost impresionati de necazul ei.

http://cronica-gaestiului.ro/archives/32250

A suferit 11 operatii si pentru a merge i-au fost implantate tije metalice in solduri, insa dupa ani de zile acestea au cedat, iar femeia este acum imobilizata la pat. S-a luptat cu viata singura. Sotul i-a murit intr-un incediu unde a ars si casa in care locuiau. Au urmat zile de cosmar. A dormit cu toti copiii prin parcuri, pe sub poduri si prin gari. Au suferit de foame si frig, iar bolile s-au agravat. Oameni cu suflet mare le-au ridicat in urma cu cativa ani doua camere, de mila copiilor. Cei cinci copii au urmat-o pe mama lor si au suferit  odata cu ea. Durerea femeii este cumplita cand vede ca isi chinuie copiii si ca este neputincioasa, insa nu poate decat sa stea intinsa in pat toata ziua. A cerut autoritatilor in zadar un scaun cu rotile sau carje care sa o ajute sa se sprijine si sa faca cativa pasi. In pragul sarbatorilor de Paste, oamenii cu suflet mare nu au uitat-o pe Mariana.

Image8

Impresionati de povestea dramatica a femeii, dar si de suferinta ei, reprezentantii Serviciului Maltez  din Mindelheim i-au oferit ajutoare si un scaun cu rotile pentru persoane cu dizabilitati. Pentru ca familia Nastasia sa nu intampine Pastele cu masa goala, acestia le-au adus si alimente. Bucuria femeii a fost imensa. Abia si-a putut stapani lacrimile. Serviciul Maltez Mindelheim nu este la prima actiune de acest fel. Oamenii vin in fiecare an sa aduca alimente si daruri familiilor nevoiase.

YouTube previzualizare imagini

Cronica de Gaesti

PSD-ALDE mai pun un bir nenorocit pe capul nostru! TREBUIE SĂ PLĂTIM APA DE PLOAIE! Facem împrumut în bancă să achităm facturi la Compania de Apă?

Este lege! Consumatorii au obligaţia să plătească inclusiv apa de ploaie care se scurge în …

One comment

 1. Nu pot sa-mi gasesc cuvintele…
  Sa adresez felicitari Oamenilor care sunt in Serviciul Maltez e prea putin.
  Ceea ce fac acestia pentru oamenii aflati in nevoi e ceva ce tine de divin.
  Nu e prima data si nu o fac doar la noi. Filiale ale acestui serviciu crestin sunt in mai multe locuri din tara noastra, unde se intampla la fel.
  Sotia lui Max Rogg e gaesteanca, dar niciodata nu a uitat de unde a plecat si de cate ori are ocazia nu vine cu mana goala, ci ajuta oamenii aflati in nevoi.
  Cati ca ea?
  Felicitari draga Rodica!
  Felicitari doamna Ionescu! Fara mediatizarea acestui caz cei din Serviciul Maltez nu aveau de unde sa stie si aceasta femeie ar fi fost uitata, ca atatia altii, de cei in drept, sa o ajute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *