STOMATOLOGIA VIITORULUI, LA GĂEȘTI! Implanturi, chirurgie, aparate dentare care nu se văd și zâmbet de vedetă! VEZI AICI OFERTA FOARTE TARE A CLINICII DENTAL TURISM!

Cine nu își dorește o dantură perfectă, fără nici cea mai mică suferință? Pare un vis, dar este o realitate cât se poate de palpabilă, după ce proprietarul unei prestigioase clinici dentare din Capitală s-a hotărât să deschidă o filială și în orașul nostru. De ce medicul de origine israeliană Aslam Yahya a ales Găeștiul, deși este invitat să-și practice meseria în Spania, Franța sau Italia? Simplu: socrii lui trăiesc în Găești, iar medicul – care oricum vine foarte des aici – și-a propus să le ofere pacienților găeșteni serviciile viitorului în stomatologie.

1

Iată însă cine este dr. Aslam Yahya:

 

A venit in Romania in anul 2000, pentru a urma cursurile Universitatii “Carol Davila” Bucuresti, Facultatea de stomatologie ”Dan Teodorescu”, finalizata cu succes in anul 2007. In timpul facultatii, urmeaza cu mare interes cursurile de Implantologie Orala, sustinute de d-nul Profesor Dr. Mihai Augustin,  dar si cursuri cu multiple competente in Estetica Dentara. In urma multiplelor specializari din domeniul stomatologiei, Dr. Yahya decide, in anul 2010, sa isi deschida propria clinica, si anume DENTAL TURISM, principalul scop al clinicii fiind promovarea serviciilor dentare din Romania catre potentiali pacienti din strainatate, si nu numai.

Din experienta dobandita de Dr. Yahya, menționăm urmatoarele cursuri:

–         Curs Estetica Dentara – focalizare pe constructii total fizionomice si fatete din compomer (veneers) pentu un zambet perfect, Israel 2007-2008 ;

 

–         Curs Estetica Dentara  – “Haifa” Israel, in perioada 2007-2008;

 

–         Curs de imbunatatirea aspectului estetic cu ajutorul acidului hialuronic – Conf.Dr. Ligia Adriana Stanca

–         Curs Protetica Dentara – incluzand coroane si punti din zirconiu, fatete din zirconiu si fatete complete din ceramica;

–         Curs Implantologie cu Incarcare Rapida (imediata) – Dr. Joseph Choikroun, Implantium 2013

–         Dobandirea competentelor in Implantologie Orala – Profesor Doctor Mihai Augustin,  Spitalul Militar.

De asemenea, dr. Aslam Yahya are colaborări cu clinici din Italia, Spania și Franța, unde prestează servicii stomatologice complexe.

 

Un zâmbet perfect, în câteva zile!

 

Clinica Dental Turism aduce la Găești servicii medicale complexe. Nu mai este nevoie, așadar, să bateți drumurile până la București pentru a beneficia de tratamentele cele mai noi și revoluționare în domeniu. Chirurgie, implanturi sau ortodonție sunt doar câteva dintre ofertele doctorului Yahya pentru găeșteni:

Implantologie si Chirurgie Orala– Telul nostru este sa oferim aceste servicii catre pacientii nostri, fara durere si cu un nivel ridicat de profesionalism.

2 3

Esetica Dentara/ COROANE DENTARE INTEGRAL CERAMICE SI DIN ZIRCONIU   – Fiind una din specialitatile cu numeroare cursuri urmate, serviciile oferite de catre Clinica Dental Turism, reprezinta combinatia perfecta dintre profesionalismul si dedicatia totala spre rezultatul perfect, de fiecare data.

4

Fatetare compozit– fatetarea din compozit reprezinta una dintre cele mai simple proceduri pentru a imbunatatii culoarea, forma sau dimensiunea dintilor. De obicei,  se indeparteaza o cantitate minima de structura dentara si dupa numai o sedinta puteti avea un zambet minunat!

5

Ortodontie – In acest moment colaboram cu renumiti doctori ortodonti din Bucuresti, pentru serviciile oferite pacientilor nostri. Acestia sunt specializati in ortodontia cu aparate fixe si mobile.

6

Aparatele ortodontice fixe folosite sunt:

–         Metalice

–         Ceramice/Safir

–         Aparatul dentar Incognito

Parodontologie – Stiind ca exista un procent destul de mare de pacienti care sufera de boala parodontala (parodontoza), am venit cu o solutie inedita, ce ajuta la refacerea gingiei, la un nivel promitator. Injectarea se face cu plasma si sangele pacientului, direct la nivelul gingival al acestuia.

7

Unde găsiți clinica?

dental2program dental foto

In acest moment Clinica Dental Turism, are două sedii deschise in Bucuresti, BLVD. Decebal, nr. 24 si in Gaesti, jud. Dâmbovița, pe strada Unirii, nr. 18.

Pacienții doctorului Aslam Yahya îi mulțumesc atât pe rețelele de socializare, cât și prin foarte multe mesaje. Tânăr, entuziast, dar mai ales foarte pregătit, stomatologul de origine israeliană face minuni și cu cele mai degradate danturi. Și asta, cu ajutorul celor mai noi tehnologii, fără durere și fără traume. Important este faptul că nu trebuie să pierzi luni de zile din viața ta pentru a-ți rezolva problemele stomatologice, medicul garantând că își rezolvă cazurile în câteva zile.

8

 

 Programări la telefon 0721279090

 

Cronica de Gaesti

ISTERIE ÎN JUDEȚ! Prinși cu carne în portbagaj, s-au ales cu dosare penale!

Bâlbâiala autorităților continuă, după confirmarea pestei porcine africane în Lucieni și instalarea isteriei printre oameni. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *