Evenimente parcă trase la indigo în colțuri diferite ale județului Dâmbovița! UN BĂTRÂN ȘI-A PIERDUT VIAȚA, IAR DOI BĂRBAȚI AU AJUNS LA SPITAL DUPĂ CE AU PĂȚIT ASTA…

Cazut_de_pe_scara

Trei bărbați din colțuri diferite ale județului Dâmbovița au căzut astăzi de la înălțime. Unul dintre ei și-a pierdut viața, iar ceilalți doi se află în stare gravă, la spital. Evenimentele, trase parcă la indigo, nu sunt o noutate, confirmând expresia că o nenorociere nu vine niciodată singură.

Primul incident a avut loc la Viișoara, unde un bărbat în vârstă de 30 de ani a căzut de pe o schelă improvizată, de la 1,5 metri. El executa niște lucrări la locuința unei rude, când s-a prăbușit, pur și simplu. Tânărul, conștient, a fost transportat la Spitalul de Urgență din Târgoviște, unde a rămas internat.

O traumă gravă a suferit și un târgoviștean în vârstă de 41 de ani. Acesta se afla în vizită la angajatul unei societăți comerciale, atunci când a căzut de pe o pasarelă metalică. A fost transportat de urgență la un spital din Capitală.

Tragedie într-o familie din Crângurile, unde un bătrân în vârstă de 80 de ani și-a pierdut viața, după ce a căzut de pe o scară. Se pare că bărbatul încerca să repare un gard, atunci când s-a dezechilibrat. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca omul să fi făcut un infarct.

 

 

Cronica de Gaesti

Accident cumplit, provocat de un autobuz Atyc, la Răscăeţi! TÂNĂR DE 23 DE ANI, ÎN STARE GRAVĂ!

Scene de coşmar, ieri după-amiază, la Răscăeţi! Un tânăr în vârstă de 21 de ani …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *