Evenimente parcă trase la indigo în colțuri diferite ale județului Dâmbovița! UN BĂTRÂN ȘI-A PIERDUT VIAȚA, IAR DOI BĂRBAȚI AU AJUNS LA SPITAL DUPĂ CE AU PĂȚIT ASTA…

Cazut_de_pe_scara

Trei bărbați din colțuri diferite ale județului Dâmbovița au căzut astăzi de la înălțime. Unul dintre ei și-a pierdut viața, iar ceilalți doi se află în stare gravă, la spital. Evenimentele, trase parcă la indigo, nu sunt o noutate, confirmând expresia că o nenorociere nu vine niciodată singură.

Primul incident a avut loc la Viișoara, unde un bărbat în vârstă de 30 de ani a căzut de pe o schelă improvizată, de la 1,5 metri. El executa niște lucrări la locuința unei rude, când s-a prăbușit, pur și simplu. Tânărul, conștient, a fost transportat la Spitalul de Urgență din Târgoviște, unde a rămas internat.

O traumă gravă a suferit și un târgoviștean în vârstă de 41 de ani. Acesta se afla în vizită la angajatul unei societăți comerciale, atunci când a căzut de pe o pasarelă metalică. A fost transportat de urgență la un spital din Capitală.

Tragedie într-o familie din Crângurile, unde un bătrân în vârstă de 80 de ani și-a pierdut viața, după ce a căzut de pe o scară. Se pare că bărbatul încerca să repare un gard, atunci când s-a dezechilibrat. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca omul să fi făcut un infarct.

 

 

Cronica de Gaesti

ALARMĂ: Cocktail ucigaș, noul drog preferat al adolescenților găeșteni! SE GĂSEȘTE LA LIBER ÎN FARMACII!

Tussin și whisky! Acesta este, se pare, noul ”drog” care le prăjește creierii adolescenților din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *