Găeșteanul Cristian Stan este vicecampion național la Duatlon! AFLĂ MOTIVUL CUMPLIT CARE ÎL ÎMPIEDICĂ SĂ AJUNGĂ LA MARATHONUL DIN ITALIA!

Campionul găeștean Cristian Stan a pornit în forță acest sezon. Cu un loc II la Campionatele Naționale de Duatlon și cu alte premii importante în palmares, sportivul nostru privește încrezător viitorul, cu atât mai mult cu cât, din acest an, face parte din echipa de ciclism NoMad Merida CST, care-l susține cu echipament profesionist. Cel mai mare regret al său este însă că nu are bani să participe la Campionatul Marathon din Italia, pentru care s-a pregătit. Probabil consilierii găeșteni își vor aduce, cu această ocazie, aminte de premiile promise sportivilor găeșteni care promovează orașul atât în țară, cât și peste hotare prin rezultatele lor deosebite. Dacă li s-a făcut o nedreptate în trecut, acum credem că ea poate fi reparată, iar comunitatea locală are șansa să-și încurajeze – chiar dacă modest – campionii.

Iată ce a declarat, pentru Cronica de Găești, Cristian Stan: ” Am inceput sezonul 2015 binisor, cu cateva rezultate modeste, dar sunt increzator, sunt pregatit fizic si psihic pentru a face fata intregului sezon si sper ca lucrurile sa mearga foarte bine. Sunt fericit ca weekend-ul acesta au avut loc Campionatele Nationale de Duatlon in Bucuresti  si am reusit sa ocup locul 2 de data aceasta, devenind astfel vicecampion la aceasta proba, pe langa titlurile de campion national si vicecampion balcanic de anul trecut. Alte rezultate in acest sezon:“URBAN TRAIL XCC”, un concurs organizat la Romexpo unde am terminat  pe locul 1 la categoria Elite; ”Calatorie spre centrul pamantului” in Salina de la Slanic Prahova unde am terminat pe locul 2; A urmat un duatlon la Izvorani,  “Winter tri”, unde am iesit tot pe locul 2.

Un mare plus pentru mine anul acesta il reprezinta faptul ca fac parte din echipa de ciclism NoMad Merida CST, una dintre cele mai bune din tara, o echipa ce ma sustine cu echipament profesionist si imi ofera  tot suportul  si increderea de care am nevoie pentru a face performanta.

Printre obiectivele mele de anul acestea se numara Campionatele Nationale de MTB  XCO (proba olimpica), dar si de marathon, cat mai multe podiumuri la competitiile din tara si o clasare cat mai buna la concursul “Prima Evadare”, cel mai mare maraton de ciclism cross-country din Estul Europei şi cel mai popular concurs de acest gen din Romania, cu peste 3000 de participanti. Mi-ar fi placut sa particip la Campionatul Mondial de Marathon din Italia, dar din motive financiare voi amana putin deplasarea”, a concluzionat campionul găeștean.

 

Cronica de Gaesti

ISTERIE ÎN JUDEȚ! Prinși cu carne în portbagaj, s-au ales cu dosare penale!

Bâlbâiala autorităților continuă, după confirmarea pestei porcine africane în Lucieni și instalarea isteriei printre oameni. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *